Ahojte poradite super neurologa / neurologicku v ke? Co nenatrepe
Len lieky a dovi? Co aj snazi sa cloveka niekam poslat? Trpim migrenami s aurou
Resp prestanem vidiet aj na hodinu a nevladzem s tym 🥺🥺😭😭😭😭😭 a nikto hladat pricinu len lieky pchat alebo este antidepresiva to je ich mnamka …. 🥴🥴🥴🥴🥴 dakujem
Mudr Múdra
@terrinka14 ja by som skusila na novej nemocnici je specializovana ambulancia zaoberajuca sa bolestami hlavy, migrenami rozneho druhu
@terrinka14 ambulancia pre zachvatove ochorenia a napr dr maretta riesi bolesti hlavy
Najde ti to ked si zadas do googlu , je to na tr snp nova nemocnica v poliklinickej casti
@taktotedanie ich je veľa len či beru všade plna kapacita
@alickapusinka no neviem
Chcela si poradit- poradila som tam kde by som sama isla ak by som mala take potiaze
@taktotedanie hej ale že veľa ich je a všade plno obsadene.
@alickapusinka tak vyskusaj kto ta vezme ked mas take potiaze
@taktotedanie ja mám neurologa ja mám epilepsiu od detstva ja chodím do Košic k lekárovi zo Stredneho SLovenska takme 250 tam a nazad ale nevymenila by som ho za nič.
MUDr.Marianna Karasova, Tomášikova 8. Má super recenzie, a sú založené na pravde
@terrinka14 ja som bola 2tyzdne dozadu na Zriedlovej, meno nepamatam, ale myslim si, ze robi precizne ta doktorka
@terrinka14 ja chodím k dr múdrej a som spokojná. zatiaľ ma len po vyšetreniach posiela 😂 sama vravela že lieky až po všetkých vys ak bude treba
Skús Karasovú