Skúsenosti s pôrodom v Novej Nemocnici v Košiciach

nikisk96
17. dec 2021

Ahojte žienky, chcela by som sa opytať, nájde sa tu skúsenosť s pôrodom v Novej Nemocnici za posledné 3-4 mesiace? Pôvodne som chcela rodiť v starej nemocnici, ale keďže tá je teraz pre covid tehulky, tak mám smolu. Termín mám začiatkom februára a stále váham či Nová alebo Šaca a nejako sa neviem dopátrať k aktuálnym recenziam na Novú, tak skúsim ešte tu.
Za všetky odpovede vopred ďakujem 😇♥️

miskamicha
17. dec 2021

@nikisk96 ahoj. Pripnem sa ak nevadi. Tiez by ma to zaujimalo 🙂 chcem tam rodit hlavne kvoli neonatologii

goblinko1
17. dec 2021

Mna mamina porodila v saci a odporúča aj takto po rokoch, taktiež pracuje tam moja kamaratka Simona a chváli si to tam celkovo prístup doktorov priestory a pod. Čiže ak váhate zvážte aj tuto možnosť 😊 prajem Vám veľa síl a zdravicka

babika112
18. dec 2021

Jednoznačne Šaca, ak by náhodou (čo je minimálne riziko) sa babätku zhoršil stav tak ho prevezú na neonatológiu. Ale aj v Šaci je novorodenecké oddd. so všetkým čo k tomu patrí

viky_21
18. dec 2021

Ahoj 🙂 ja som rodila v Novej koncom Oktobra. Ak chces "luxus" tak isto Saca. Mne tie priestory v Novej nejako extra nevadili. Mala som tazky porod ale personal super. Ja som vychytala nadstandardnu izbu s vlastnym wc a sprchou co bolo uplne super pretoze si neviem predstavit chodit po sekcii na chodbu na wc. Ak mas nejake otazky kludne napis spravu 🙂

maxi2
18. dec 2021

@nikisk96 ja som síce rodila druhé v apríli v novej, ale keď môžem všade máš +aj - . Prvé som rodila v starej s vybaveniu doktorkou otras pôrod sekcia. Starostlivosť po pôrode zo strany sestričiek 5* doktor po pôrode 0 bodov . Detské oddelenie priemer nepríjemné sestričky o malom som nevedela nič ani mi nič nepovedali len som dostala papier pri odchode na rizikovú poradňu ( zľakla som sa ,že malý je postihnutý je ok) nič mi nevysvetlili. Ešte mi ani nepovedali ,že má prepúšťajú domov len prišla známa ,že čo tam ešte robím. Išla pozistávať ani nie minúta bola späť ,že dnes idem domov. Výborne ani to netreba oznámiť. Čo viem tak už sa tam sestričky pomenili niektoré. Nová nemocnica príjem v pohode. Sekcia v pohode. Priestory otras ,ale vydržať sa to dá pokiaľ si nepotrpíš na luxus. Starostlivosť po pôrode zo strany doktorov 5* zo strany sestričiek nezáujem. A na novorodeneckom 10 * vysvetlia povedia všetko len netlačia do kojenia deti dokrmuju. V starej veľmi tlačili do kojenia a nedokrmovali. Takže nikde nie je na 100% a v saci čo viem od kamarátky tak je ok pokiaľ nie si riziková pacientka. Ju vyslovene poslali rodiť do novej nemocnici. Ale 100 ľudí 100chuti. A záleží od toho čo preferuješ

lucikim
19. dec 2021

@nikisk96 rodila som koncom novebra. Mala som rovnaku dilemu kedze stara je covidova. Nakoniec som rada ze som bola v novej. Trosku ma mrzi ze som si nedala nadstandard izbu ale aj standard sa da vydrzat na tie 4-5 dni. Z medicinskeho hladiska nemam vycitky, dokonca som rada ze Dr. Krcho je tam a v pripade potreby je to top odbornik na novorodencov. Dcere na screningu odhalili problemy s klbikmi tak mi hned dohodli dalsi postup bez zbytocneho odkladu. Porodne asistentky super, mladi lekari ale vedia co robia. Mozno by niekto mal z mojho porodu traumu ale ja som vdacna ze ma hecovali a pomahali ako sa dalo. Jedine co mi vadilo ze som musela tlacit s respiratorom😷. Ale to je dobou nie nemocnicou.