Aké máte skúsenosti s lekárkou Andrejou Grešovou?
@palicka ano mate s nou skusenosti?
Bohaté. Pred takmer 10!rokmi bola s primárom pri mojej operácii prsníka. Vtedy ako druhý lekár. Odvtedy sa vidíme dvakrát v roku na kontrole. Je to lekárka, ktorá sa narodila pre svoje povolanie. O odbornosti nepolemizujem. Má niekoľko atestácii, prizývaju ju k náročným operaciam…, či je však skvele, je to skvelý človek. Vždy mila, usmiata, ľudská, profesionálna, úctivá, trpezlivá. Už s ňou má skúsenosť aj moje širšie okolie a nikto nehovoril nič zle. Ak by sa mi problém zopakoval, viem, že som v tých najlepších lekárskych rukách!
@palicka a poznáte aj mudr Saksuna? neviem sa rozhodnuť či ísť k nej či k nemu ?
Nie, tohto lekára nepoznám. Operoval má primár s Dr. Gresovou, plus som prišla do kontaktu s Dr. Bujnakom (dúfam, že mu nekomolim meno), ten tam už nepracuje. Odvtedy sa stretávam len s pani doktorkou a lekárkou na utz a mamografii. Ináč, aj tá je skvela! Vo všeobecnosti na personál pri hospitáizacii, aj keď to bolo x rokov dozadu (sestry i pomocný personál stretávam aj teraz na chodbách), nemôžem povedať vôbec nič zle. Vychádzali mi v ústrety, pomáhali, rozprávali… od primára až po upratovačku. Títo ľudia vedia, že ocitnúť sa v tomto ústave, nie je ani na psychiku človeka ľahká nalož.
Dobry den. Riesim teraz presne to iste a neviem sa rozhodnut. Ako ste sa nakoniec rozhodla vy?
VOU Kosice?