Ahoj ženy mam jeden taký problém a neviem čo mam robiť hľadám ženy ktoré už maju bohaté skúsenosti s touto klinikou a hlavne s doktorom Lazarom, a darovaním embryii a jeho spôsobom ako robi zavedenie embryii bez ultrazvuku či ste vôbec pri ňom ostali tehotné, pretože ja som bola už dva krát a žiaľ ani raz mi to u neho nevyšlo
@bibiana8080 ahoj.s klinikou spln mam bohate skusenosti no zial.iba negativne.v tom case tam bol este iny lekar.my sme riesili potom Brno.v KE odporucam jednoznacne Hèlios.
Ahoj 😁
Ja som s klinikou spln nadmieru spokojná zamna neviem vynachváliť doktor lazar je úžasný doktor.
Mame dcérku po ivf prvý vklad úspešný.
A teraz som tehotná chytilo sa na druhý krát 😍🙏
Kľudne ak mas otázky napíš mi správu 🙏
@jessica8 a mala si vklad s ultrazvuko. Alebo bez
@bibiana8080 ano obe s ultrazvukom
@jessica8 nechapem ako niekto ma vklad s ultrazvukom a niekto zasa nie a ked som sa ho pytala povedal ze oni este taku možnost nemoaju zeby robili vklady s ultrazvukom
@bibiana8080 hmmm tak potom neviem, mne sestrička držala Sono na bruchu a on vložil potom to skontroloval a hotovo
@jessica8 divne ze niekomu to robi a inym nie
@bibiana8080 to neviem ani ja pochopiť 🤷♀️🤷♀️
@jessica8 a davala si jedno alebo 2 embrijka?
@bibiana8080 v roku 2017, 2 hned sa ujalo sa jedno
V roku 2020 v septembri 1a nič v októbri 2 ujalo sa jedno
@jessica8 ja 2 krat po 2 som vkladala a nic teraz chcem skusit jedno
@bibiana8080 tak, každá sme ina 🤷♀️
Ahojte. So Splnom mam zlu skusenost. A to na zaklade niekolkych dolezitych veci a preto to sem pisem aby ste zbytocne nevyhodili peniaze. Dr. Lazar sa sprava milo áno to by sme chceli kazda jedna aby k nam boli milí a bovzbudzovali nas ale to nestaci. Nemala som ziadne vysetrenia ktore su potrebne a to hemato, genetika, repro.imuno, stacil im iba partnerov zakladny spermiogram a moja krv na hormon.profil a hor sa do umeleeeho! Ktoré samozrejme nevyslo kedze bola vlozena 4dnova morula..pri vklade mi nemohli zaviest kateter dnu bolo to hrozne, sestricka mi neskutocne stlacala brucho ktore ma bolelo cely den a taktiez to neprevadzali pomocou ultrazvuku. Nasadili mi lieky ktore znizuju imunitu a len tak strielali co by este dali. Tych tabletiek mam doma kopu. Zmenila som centrum, isli sme do Heliosu kde nerobia vklady bez toho aby neurobili vsetky mozne vysetrenia, ako sa ukazalo mam dost znizenu imunitu, v splne mi davali lieky este na jej potlacenie co je na hlavu. V Heliose na zaklade tych vyse.urcia liecbu, pohovor s embryologom(v splne som toho cloveka ani nevidela) a urobia halosperm co je komplexne vyse.spermii. Vkladaju 5dnovu hetchujucu blastocystu. Maju inkubatory ktore nemusia otvarat za kazdym ked chcu nieco skontrolovat aj to dost ovplyvni vyvoj embrya. Vklad isiel hladucko ani som neverila ze to urobili tak bezproblemovo narozdiel od Splnu. Lieky podane primerane platili sme okolo 250eur v Splne 700 a mam ich doma. Co sa tyka kontrol pri stimulacii a pred vkladom, v Splne sme boli 2x,raz pri stimulke a raz pred vkladom..v Heliose som sa nachodila brali krv a sledovali vajicka a sliznicu na zaklade toho zvysovali davku liekov. Mala som tam tento mesiac prvy vklad a podarilo sa duufam kedze mam pozitivne testiky v piatok idem na krv tak drzte palce. Ale tymto som ozaj chcela povedat ze do Plnu uz nikdy viac. V Heliose su super. Tak vam drzim palce baby aby ste vybrali spravne a podarilo sa.
@1212katka1212 tak tak presne zbytočne peniaze vyhodene
Zdravim vas ma niekto urobenu sterilizaciu počula som že sa da aj odstranit ???