Ahoj odporucte prosim kde robia celkom dobre gelove nechty ALE! aj k veceru aj cez vikend. Zn. dve male deti a muz dlho v praci. Napadli mi vietnamci, co na nich vravite? Viem nie je to to naj, ale vsetky kocky robia max do stvrtej. Dakujeeeem
@petus998 to asi nebude v KE 🙂
@miska_mysicka nepisala si mestom. Od cinancov si nedavaj robit,poznam kopec strasidelnych historiek
@nelca0510 neviem ako to ukazuje ale ja som to pridala na stranku kosice 😊
@miska_mysicka ja chodím na gellak iba na jedno miesto a spokojná som nikdy žiadny problem
@miska_mysicka prepac nevsimla som si ze ke 🤣🤣🤣
@miska_mysicka väčšinou robia pekné a pevné nechty a väčšinou aj roznášajú plesne. Plesnivý necht sa lieči ťažko a dlho. Nie jeden prípad som takto videla naživo takže je to lotéria.
O ich materiáloch a dezinfekcii vážne pochybujem takže radšej by som povedala manželovi aby si zobral deň voľna a navštívila by som normálnu nechtárku 🙂
@miska_mysicka neskúšala si obvolat nechtarky u vás či by po dohode neprišli aj cez víkend prípadne na večer?
@miska_mysicka ja mám babu, ktorá robí aj o 19 keď treba. Salón má na ružinskej oproti magistrátu.
@katka2602 mozem poprosit kontakt do spravy ? 🙂
@miska_mysicka ahoj, ja som dnes s dcérou bola u "Vivien Nails", spokojnosť 🙂, krásne nechtiky, cena super a vôbec mi to nepripadalo tak, že majú nehygienický prístup...Cez víkend tuším nerobia ale cez pracovné dni sú tam do 19.00 🙂
Ja chodím do Galérie, ale problém som zatiaľ nemala, žiadne plesne ani nič také. Tiež robia od vidím do nevidím, asi tam striedajú
@miska_mysicka tesco , trolejbusova 🙂 ja som.spokojna bez objednania kedykolvek ;)
Chodím pravidelne už veeeľmi dlho (síce nie v KE), ale ani raz sa mi nestalo, že by som bola nespokojná s výsledkom, prípadne nejaká pleseň alebo čo sa tu spomína. Možno mám len šťastie na salón, ale naozaj nemôžem povedať jedno zlé slovo.
Neviete niekto koľko stoja gelové nechty u vietnamcov v Hypertescu v Žiline?Ako sa tam objednáva?Spokojnosť?🙂
@katka2602 ma nejakú stránku na nete?ma nejaký cenník?viac info poprosím do ss,diky
@miska_mysicka aoj v mirage a v tesco na kosickej spokojnost velka