Skúsenosti s Anežka centrum v Košiciach

kikava
16. jún 2023

Dobrý deň, niekto kto má aktuálne skúsenosti s konzultáciou v Anežka centrum v KE?

lily14
16. jún 2023

@kikava neviem bola som tam pre rokom a zdá sa mi to len propagácia tých produktov či tam potom predávajú...podľana nič moc

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexia33
16. jún 2023

@kikava Dobrý deň, osobné skúsenosti s liečbou nemám, ale pani Anežku osobne poznám a mala som možnosť vypočuť si prednášku o jej práci, spôsobe, akým lieči a produktoch, ktoré ponúka. Rozpráva veľmi presvedčivo, veľmi si zakladá na svojom "dare" veľmi rýchlo zistiť problém. Podľa môjho názoru ide skôr len o zisk z predaja. Za pár minút Vám ponúkne niekoľko produktov za desiatky eur. Po prednáške som sa rozhodla, že jej centrum ani nenavštívim. Na Vašom mieste by som zvážila iné možnosti.

negymama
16. jún 2023

ziadne dary nema...iba ak dar "ziskuchtivosti"

dilino
16. jún 2023

@negymama presne tak a nenažratosti pretože za nejake somariny dať 150 eur škoda penazi.Máš pravdu iba zisk vidi nič viac.

hanikon
5. aug 2024

Chcem sa podeliť o moju neblahú skúsenosť s tzv.liečbou u p.Anežky. Mam problém s tým,že mi tečie jedno oko. Výsledok liečby po mesiaci je ten,že oko stále tečie a na dôvažok mi opuchlo druhe oko od guličiek čo som brala a udajne mi mali pomocť. Stalo ma to 130 € ,pri kontrole som už nezobrala ďalšie guličky, nech si oči zachranim,odišla som znechutená a sklamaná z prístupu a oblbovania p.Anežky. Týmto chcem varovať ďalších klientov, nech zvážia údajnú liečbu u tejto pani.

kikava
autor
5. aug 2024

@hanikon Bola som tiez u nej a v podstate, ona len nanuti a chce predat mega drahe produkty. V podstate sa vás opyta na problemy, a potom vam ich zopakuje. Este cakate hodinu naviac a medzicas telefonuje. Nestoji to vobec za to ist k nej. Ja som tiez bola velmi sklamana.