Dobrý deň, niekto kto má aktuálne skúsenosti s konzultáciou v Anežka centrum v KE?
@kikava Dobrý deň, osobné skúsenosti s liečbou nemám, ale pani Anežku osobne poznám a mala som možnosť vypočuť si prednášku o jej práci, spôsobe, akým lieči a produktoch, ktoré ponúka. Rozpráva veľmi presvedčivo, veľmi si zakladá na svojom "dare" veľmi rýchlo zistiť problém. Podľa môjho názoru ide skôr len o zisk z predaja. Za pár minút Vám ponúkne niekoľko produktov za desiatky eur. Po prednáške som sa rozhodla, že jej centrum ani nenavštívim. Na Vašom mieste by som zvážila iné možnosti.
ziadne dary nema...iba ak dar "ziskuchtivosti"
Chcem sa podeliť o moju neblahú skúsenosť s tzv.liečbou u p.Anežky. Mam problém s tým,že mi tečie jedno oko. Výsledok liečby po mesiaci je ten,že oko stále tečie a na dôvažok mi opuchlo druhe oko od guličiek čo som brala a udajne mi mali pomocť. Stalo ma to 130 € ,pri kontrole som už nezobrala ďalšie guličky, nech si oči zachranim,odišla som znechutená a sklamaná z prístupu a oblbovania p.Anežky. Týmto chcem varovať ďalších klientov, nech zvážia údajnú liečbu u tejto pani.
Ja mozem povedat prave opak. Moja skusenost bola a je stale dobra. Pomohla mi vyliecit stitnu zlazu a vyliecila som ju prave cinskymi preparatmi od anezky. Moj nazor je ze prirodne lieciva vas nevyliecia za tyzden moja skusenost to nieje chemia treba byt trpezlivy. Problemy ltpre povedala stale sa potvrdili a mala pravdu . Nikdy som nemala pocit ze zavadza ze nuka na silu. Dobrovolne tam clovek ide . Ja mam pozitivne skusenosti
@kikava neviem bola som tam pre rokom a zdá sa mi to len propagácia tých produktov či tam potom predávajú...podľana nič moc