Ahojte prosim mate skusenost so skolkou niekde v okoli? Nikto este nevie ze sa stahujem doKE, danu oblast nepoznam
Aj statna aj sukromna, kde je mily ludsky pristup, dietatku sa venuju, dieta je nejedak, bude to pre nas velka zmena, prosim budem vdacna za kazdy postreh
@biba_18 prk angelinum je montesori myslim. S tym stotoznena niesom, masarykova neviem ci nas vezme kedze beru len spad a my nemame ani trvale bydlisko v ke, lermontova ani neviem
Odporucali nam aj na obrancov mieru 16,20 a sukromne na kretovej, playchool atd
aha škôlky, vidíš, som nepozorná ... ja že školy ... škôlok je tam v okolí viac, áno ..
a na tej kmeťovej sa ti nepáči? stránky majú pekné ...
@biba_18 rste tahanovske riadky
Vies co vraj to su skor jasle ako skolka
asi aj záleží kde drobca zoberú - a koľko ťa to bude stáť - veď to obvolaj ... aj tie ťahanovské riadky vyzerajú dobre ...
@biba_18 tak potrebujem to na dalsi skolsky rok, budem to obvolavat buduci rok ale neviem chcem vybrat dobre kedze to bude pre nas velka zmena a aspon skolku chcem vybrat dobre
tak držím palce ... dúfam že sa vám bude v ke páčiť 🙂
@biba_18 zila som v ke par rokov ( pocas skoly a ked som pracovala) avsak v inej casti a nemala som dieta, neriesila som nejake skolky, po urcitych okolnostiach som musela odist
Teraz sa tam vratime ale zase do okolia albelli tam to vobec nepoznam ale verim, ze nas caka nieco nove a dobre 🙂 dakujem
Preto som chcela nejake tipy od mamiciek
Snad si najdeme komunitu ludi, s ktorou nam bude dobre 🙂
Skus polozit tuto otazku na FB v skupine Kosicke namicky CREW - tu to zije a urcite sa dozvies kopu uzitocnych info 🙂
Ja mam syna na Masarykovej v škôlke - neviem ci ti vezmu lebo tam aj len 2 triedy a je dosť problém vziať tam dieťa ani mne tam nevzali mladšieho syna (nemal ešte 3roky v čase nástupu,ale aj mamičke ktorej syn mal tak nevzali kvoli kapacite) - ináč ok skolka som spokojná (nepadamna zadok ale nemam sa čo sťažovať) a mladší chodí do škôlky Rumanova (pri mestskom parku) - to iste škôlka fajn,učiteľky tiež ok …priestory oboch škôlok nic moc (velkost tried najmä) kľudne keď niečo pýtaj sa 👍…:ešte viem že veľa deti z okolia chodí do škôlky na hrnčiarskej
@janadj o masarykovej uz viem, ze nechcu brat aj hoci spadove deticky takze nedavam tam sancu tomu..a maju na rumanovej laskavy pristup a adaptaciu?
Prosim na hrnciarskej to je daleko od albeli nemam predstavu , ako sa vola ta skolka? Dakujem 🫶🏻🫶🏻
Nas chodi na Obrancov mieru 20. V pohode skolka, beru aj mladsie deticky ako 3r - mam pocit, ze sa aj s OM16 dohodnu a vzdy je jedna "mala" trieda. Obe maju po 4 triedy, teraz v lete sa robili nejake rekonstrukcie - na 16tke taka vacsia aj vnutri.
@zuzzzka18 je to
Prosim daleko od albelli?
Z môjho pohľadu mali dobry prístup pri adaptácii - snažia sa detickam pomôcť aby neposlali - pomojkaju a pod, ale moji chalani mali dosť dobry začiatok škôlky (3dni troska plac a smutno a potom už chodili viac menej v pohode )…..Hrnčiarska je podľa mňa dosť daleko -v okoli obchodíka Legacik a mlynskej ulice
@janadj mam citlivu dcerku a bude to pre nas velka zmena kedze nove byvanie novi ludia, babka s dedkom uz nebudu na blizku a je na nich naviazana
Len my dve budeme a este do toho skolka takze vela zmien naraz
Len na tu masarykovu som dostala viac info ohladom toho ze fakt beru malicko deti a nieje to spadova skolka od nasho buduceho byvania a trvaly pobyt menit nebudem napriek tomu ze sa stahujeme do kosic takze tomu velku nadej nedavam
Potrebujem fakt len v blizkosti albelli aby som sa vedela presuvat peso
Bude to zmena aj pre mna a fakt nebudem davat dlhu cestu do skolky s placucim dietatom a utekat do roboty a tam sa potom na kazdeho usmievat
Je to v pesej vzdialenosti - v podstate autobusom by to bola jedna zastavka. Okrem Masarykovej asi statna skolka blizsie nie je.
Ahoj budúca suseda 😊 mám škôlkara, tak ti viem dať prehľad... Masarykova je naozaj malička, určite skús, niekedy sa uvoľnia miesta. My sme dokonca spadoví, ale malého nám nezobrali dva roky po sebe pre nedostatok miesta, tak sme to vzdali. Blízko budeš mať tie dve škôlky na Obrancov mieru. Tam nám malého tie nezobrali, aj nám povedali, že tam už spadovo ani nepatríme, ale v jednej, neviem v ktorej z tých dvoch, bola veľmi milá riaditeľka, ktorá mi volala, že ak s tým súhlasím, môže mi presunúť prihlášku do škôlky na Watsonovu. Tá je už ale trošku ďalej .. ale my sme malého už nechali v tej svojej. Alebo skúste Rumanovu, tá je tiež pomerne blízko, prípadne škôlku na Hrnčiarskej.
Čo sa týka súkromných, tak buď Ťahanovské riadky, ale tam sme sa tiež nevedeli dostať :/ preferovali deti, ktoré tam už maju súrodencov. Na Masarykovej je Lipka. Na Starej bastovej Kreatívna škôlka. Úplne Blízko by ste mali ešte škôlky Zdravé dieťa, len tá je cez rampy v Džungli, čiže aj keď blizko, ale viem si tam predstaviť len cestu autom. Veľká výhoda, že tam veľmi prihliadajú na rôzne intolerancie, alergie a pod. u detí. Veeeeelmi blízko v pešej vzdialenosti je ešte Bubbly, tam by sa naučil aj po anglicky, je to Alešovom nábreží pri Mlynskom náhode, do 5 minút ste tam. Ale najbližšie z tých súkromných, doslova dve minútky máte novú škôlku na Slovenskej jednoty, Želka.
A keby si mala ešte nejaké otázky, ale chuť si len tak pokecať, kľudne napíš 🙂
@zuzzzka18 nemusi to byt statna skolka nebazirujem na tom
Viem ze na masarykovu mi ju nevezmu
@oblecenie99 ahoj 🙂 dakujem krasne za super info pozriem vsetko co treba, teraz mam vela info a musim si urobit nejaky sumar
Chcem vybrat dobre
@oblecenie99 na zelku som nepocula pekne slova od viacerych mamiciek
Určite si prihlášku skus podať keďže majú tento rok na ich pomery veľa predškolákov tak možno vezmu viac deti 🤷♀️ čo sa týka prístupu na rumanovej- ja som problém nemala ale ako vravím chalani mali dobrú a ľahkú adaptáciu do škôlky tak neviem zhodnotiť aké su učiteľky pri deťoch kde to ide ťažšie …hrnčiarsku isto nerieš keď chceš pešo - to je podľa mňa daleko ….sukromna skolka ktorá je podľa skúsenosti mamičiek z okoli dobra je aj v okoli Rokoka v dome ale netuším názov 🙈 a ta je relatívne blízko tiež.
Keď ti môžem poradiť tak hlavne sa musíš nastaviť ak ty ako mamina - sa to nezdá ale deti cítiš máš stres,obavy a pod. pred nastupim do škôlky a prenášame to na nich …..hlavne ty to musíš brat ako to najlepšie pre dieťa a nepodliehať emóciám 🙈(nevravim ze to je ľahké - sama som isla syna brat zo škôlky po 2 dňoch ranného plaču v škôlke 🙈 kebzye ma nezastaví manžel tak neviem neviem 🙈a teraz mi chodí syn s úsmevom do škôlky a aj v sobotu sa pýta 😂
odporucam jiskrovu ta majitelka vlastni lermontovovu zs moja dcerka chodi do skolky su maly kolektiv a uplne super skolka za mna je to za masarykovou v ulicke
@janadj dakujem za tip 🙂
@renca1977 jiskrovu som zvazovala tiez ale dostali sa ku mne zle recenzie
najbližšie sú masarykova, lermontovova a potom možno park angelinum. skúsenosti nemám, mám už veľké dieťa - ale majú stránky na nete pozri tam čo sa ti bude pocitovo najviac páčiť - a aké sú podmienky ...