Ahojte. Poraďte škôlku pre dcéru, o mesiac má 3r. Takú, kde prijímajú aj teraz počas roka. Rada by som škôlku s top prístupom, kľudne čo najviac alternatívnu s malým kolektívom, kde budú tráviť čas aj vonku, kde sú učiteľky, čo to berú ako poslanie ☺️ Minulý rok som dávala 5 prihlášok a nikde ju nevzali, nerada by som takto dopadla ďalší rok. Ďakujem za vaše skúsenosti
@kaja0007 podľa tých slamienok vo vlasoch usudzujem , že pre teba bude to pravé v Nižnom Klatove ( je to veľmi blízko) . Mamičky aj detičky slobodné , deti nemusia spať keď nechcú, veľa sú vonku , mamičky môžu byť kedykoľvek s dieťaťom v škôlke na začiatku aby sa adaptovalo atď ....
@kaja0007 v prvom rade si obvolaj škôlky kde majú volné miesto a z tých vyberaj.....lebo šanca že zoženieš voľné miesto počas roka ja veľmi malá.....pri štátnych škôlkach minimálna, skús súkromné....kludne tam ráno choď, uvidíš prostredie a aj ako sa správajú učiteľky, či sú tam deti spokojné...ono nikdy to nie je o škôlke ako takej, skôr o tom aké učiteľky dieťa dostane.....
sukromna pri Botanickej