Baby, akú škôlku v ke by ste odporučili? Pozdáva sa mi montessori aj waldorf typ no 300€/mes je trošku cez rozpočet. Na internete to majú všetci tak krásne popísané len či to tak aj naozaj je😀
Je to pre mňa španielská dedina, neviem čo hľadať, na čo sa pýtať, čo si všímať, zisťovať. Vaše postrehy či tipy by potešili🙂
@oblecenie99 ďakujem ❤️ a tapri botanickej nevies ako cenovo vychadza? Na strankach nepisu...mne by statna nevadila-len to ze je tam viac deti a ten denny program mi pride nic moc-ale jasne to by trebalo vidiet alebo mat nejake info od rodicov..ja sa skor bojim ze ju statna skolka zabrzdi
@jvasenka Kolegyňa ma akurát tento týždeň dovolenku, môžem sa jej spýtať, ale tie ceny už asi aj tak nebudú aktuálne, jej deti tam chodili pred štyrmi rokmi.. Tipujem to ma tých 250 €, ale to je iba taky môj odhad.. 🤷♀️ Viem, že pred pár rokmi riešila, že zdraželi, ale na druhej strane bola taka spokojná, že by inde deti nedala. Ona tam veľmi chválila aj stravu.
@jvasenka Ja som aj na jasličky išla prakticky: ktoré sú relatívne blízko, aby som nemusela dieťa vláčiť cez pol mesta autom (ale ja aj bývam 5 minút pešo od mojej práce tak aj preto..). Napokon sme zostali pri mestských jaslickach, a vôbec neľutujem. Viacero mamiciek mi ich chválili, že tam deti prestúpil dokonca zo súkromných, a som naozaj spokojná. Ofcialne nie sú montesori a waldorf a pod. ale deťom sa veľmi veľa venujú, čiže si myslím, že účel dokážu splniť aj tie mestské škôlky, závisí to od prístupu konkrétnej učiteľky. A od dieťaťa, samozrejme. Môj syn by bol v takej montesori stratený, ale úplne 😀, to vidím na ňom aj doma. Ale to sú jasličky, len som chcela poukázať na to, že môžete byť spokojná aj v "obyčajnej" "mestskej skolke 🙂
Z tých súkromných (myslím aj jasličky a uz AJ škôlka) tak mne sa najviac paci AKADEMIK, ktorú zriadili pri Technickej univerzite, škôlka tuším do 250 eur plus strava. Moja kolegyňa nedá dopustiť na škôlku na Manesovej pri Botanickej záhrade, jedna moja kamoška veľmi chváli Kreatívnu škôlku v centre, tuším na Starej bastovej alebo tam niekde sú v tých uličkách na tom okolí.