Máte prosím niekto osobnú skúsenosť, kde pekne vykúpu vyčešú a prestrihajú aj väčších psov? Chcem dať nášho poriadne "zaservisovať" kým prídeme domov s bábätkom nech potom nedýcha prach a lupiny, psíka máme ako člena rodiny ale zase nemusí plznúť malému do úst. Čo som pozerala salóny v Košiciach, všade som videla len fotky yorkshirov a bišonov na jedno kopyto, oholené pomaly na kožu a toto sa v salóne nazýva "strihanie". Bojím sa aby mi nevrátili chudáka holú borderku tak naozaj prosím tých, ktorí majú skúsenosť že dali svojich väčších psíkov a vrátili ich v lepšom stave ako pred salónom. Ďakujem
@colsami ako jasné že nechcem dať borderku na krátko, viem o funkciách ich srsti ale potrebuje prestrihať presne okolo labiek a tak, trošku preriediť lebo má na sebe deku 😂 ale hlavne to kúpanie a česanie no. Neviem ktorý salón vybrať lebo ozaj keď popozeram fotky tak je to väčšinou jedna katastrofa a nechcem na svojom psíkovi robiť pokusy
@beatrixx1525 tak ak sa bojis a nikomu neveris, v KE je samoobsluzna kupelna psov, je to vyborna vec, rezervujes termin a bordel po kupani nespratavas, tam si mozes psa okupat ofenovat ocesat ostrihat. Pripadne ak Ty cakas babatko, niekoho o to poprosit 🙂
@beatrixx1525 salon giorgio, geca, ked ti nevadi cestovat od ke 15-20 min…ja tam chodim sice s maltezakmi, ale senior i junior super servis bola pani predym v meste teraz je vo svojom, ceny ok a chodim k nej 6 rokov
@beatrixx1525 salon lia na terase
@beatrixx1525 Určite skús Lu.Ma. Kúpeľňa pre psy v Košiciach. Psíka len donesieš a nemusíš sa s tým ty babrať a dokonca môžeš byť aj pri tom 🙂 Poprípade môžeš využiť celú ich kúpeľňu a urobiť si psíka sama 🙂
Dobry den,
Borderka sa nema co strihat, dajte psika iba okupat a vycesat. Striha sa iba minimalna cast, okolie labiek, usiek. Ine sa nic nestriha. Staci na to upozornit. Ziadne strihanie. 🙂
Zavolajte si do salonov a spytajte sa na to. Ti jorksiri a bisoni chudaci su velakrat preto oholeni, lebo si to (nerozumni) majitelia tak ziadaju, a nenechaju si vysvetlit ze to tak nema byt a ze naopak to skodi psovi, skor sa prehreje a slnko pali priamo na kozu.