Šaca - zazmluvnenie doktora k pôrodu

2. okt 2023

Mala niektorá z vás zazmluvneného lekára v Šaci k pôrodu? Ak áno, podeľte sa prosím o svoje skúsenosti. Chcela by som pána dr. Kelijho. Ako to prosím chodí? Kedy je potrebné kontaktovať ho? Zatiaľ chodím k svojej gynekologičke, ale chcela by som určite prestúpiť k pôrodníkovi čím skôr, ak by to bolo možné. Ako to prosím prebieha so zazmluvnením?
Ďakujem.

samozrejme999
2. okt 2023

Ja som mala zazmluvneneho MUDr. Kelija v roku 2021. Písala som mu na mail. Pri prvom stretnutí sme si vymenili čísla a fungovali sme formou smsiek. Písala som mu v 36tt, aspoň myslím. Keď som išla rodit, tak som mu volala, prišiel hneď, ako mohol. Dobre si si vybrala, super doktor.

autor
2. okt 2023

@samozrejme999 ďakujem krásne, bola si prvorodička? Bola si spokojná so Šacou celkovo? Čítam mnoho recenzií, aj veľa negatívnych, tak sa trocha obávam, ale na menovaného pána dr. čítam len samé pozitíva 🙏

samozrejme999
2. okt 2023

S doktorom som bola maximálne spokojná. Išla som k nemu na základe recenzií a skúsenosti kamarátov. Co sa týka sestriciek, tak tam to bolo slabsie, hlavne, co sa týkalo dojčenia. Nechcem hádzať všetky do jedného vreca. Som prvorodicka a išla by som tam rodit opäť. Veľa šťastia a držím palce. Ak by si chcela ešte niečo vedieť, kľudne pis správu.

autor
2. okt 2023

@samozrejme999 ďakujem si veľmi milá, večer ti napíšem správu a pokecáme viac 🙂

motylik273
2. okt 2023

Aky je cennik za zazmluvnenie prosim

samozrejme999
2. okt 2023

Kľudne sa ozvi

lilizzachy
2. okt 2023

Neviem ako prebieha zazmluvnenie, ja som ho náhodne mala pri sekcii, pár krát má bol pozrieť keď mal službu. Je milý, brucho mi zašil super, jazvu takmer nevidno 😉🙂 personál v šaci je fajn, sestričky milé, ja som akurát mala zlú skúsenosť s jednou sestrou z novorodeneckého, ale tak asi vtedy nemala svoj deň.

alra_dottir
3. okt 2023

Som dva týždne po pôrode v Šaci. Zazmluvnenie porodnika je za 350e (mala som iného doktora)

autor
3. okt 2023

@alra_dottir ďakujeem krásne a ako si bola prosím spokojná celkovo s nemocnicou, prístupom? Akého si mala dr., ak sa môžem opýtať? Ďakujeem🙂

maminatimka
21. nov 2023

@samozrejme999
@alra_dottir
@lilizzachy
@motylik273 dievčata a neviete nahodou či treba zazmluvmenie lekara aj pri operacii prsnika?