Šaca a nová nemocnica Košice

babika_11
19. sep 2023

Ahojte viete mi poradiť skúsenosti so šacou a novou nemocnicou nejeko sa neviem rozhodnúť dakuejm

taktotedanie
19. sep 2023

Skusenosti s cim? Ake oddelenie?

babika_11
autor
20. sep 2023

@taktotedanie
Áno oddelenie skúsenosti ....priateľ chce byť pri pôrode ako to tam predbieha

taktotedanie
20. sep 2023

@babika_11 ale ved dopiste porodnica tak oddelenie oddelenie je aj internw aj chirurgia aj neurologia

123miaa123
20. sep 2023

@babika_11 ja som rodila 2/23 v novej a nikdy viac po mojej skúsenosti 🙂 správanie personálu 0 bodov možno preto že som ich vyrusila o 02.00 ráno alebo som len natrafila na nie veľmi príjemnú smenu. Manžela poslali pri príjme domov a potom tesne predtým ako som išla na box v záverečnej fáze ,,tlačiť" tak prišiel ku mne.

1234321
21. sep 2023

@babika_11 rodila som v novej nemocnici, zachránili mi tam synceka ❤️ keby rodim v Šaci tak by neprežil. Zaujímavé, že niekedy čítam zle komentáre a nesedia mi vôbec…. Práveže ja som bola viac ako maximálne spokojná. Ochota, prístup personálu pred, počas a po porode. Nemocnica je stará ale majú kvalitný personál. Neviem kde som čítala, že naopak Šaca je nová ale čo sa týka personálu tak katastrofa. Drzý, neochotný….

saska85
24. sep 2023

Ja som rodila v Starej aj manzel bol pri porode. Skvely porod som mala ❤️ super porodnika

taktotedanie
24. sep 2023

Do sace ny som nesla len skrz slabeho novorodeneckeho
Ak sa nieco pokasle dieta ti prevezu do novej nemocnice a ty ostanes v saci resp podpises reverz ale v novej ta nehospitalizuju a mas smolu