Ahojte viete mi poradiť skúsenosti so šacou a novou nemocnicou nejeko sa neviem rozhodnúť dakuejm
@taktotedanie
Áno oddelenie skúsenosti ....priateľ chce byť pri pôrode ako to tam predbieha
@babika_11 ale ved dopiste porodnica tak oddelenie oddelenie je aj internw aj chirurgia aj neurologia
@babika_11 ja som rodila 2/23 v novej a nikdy viac po mojej skúsenosti 🙂 správanie personálu 0 bodov možno preto že som ich vyrusila o 02.00 ráno alebo som len natrafila na nie veľmi príjemnú smenu. Manžela poslali pri príjme domov a potom tesne predtým ako som išla na box v záverečnej fáze ,,tlačiť" tak prišiel ku mne.
@babika_11 rodila som v novej nemocnici, zachránili mi tam synceka ❤️ keby rodim v Šaci tak by neprežil. Zaujímavé, že niekedy čítam zle komentáre a nesedia mi vôbec…. Práveže ja som bola viac ako maximálne spokojná. Ochota, prístup personálu pred, počas a po porode. Nemocnica je stará ale majú kvalitný personál. Neviem kde som čítala, že naopak Šaca je nová ale čo sa týka personálu tak katastrofa. Drzý, neochotný….
Ja som rodila v Starej aj manzel bol pri porode. Skvely porod som mala ❤️ super porodnika
Do sace ny som nesla len skrz slabeho novorodeneckeho
Ak sa nieco pokasle dieta ti prevezu do novej nemocnice a ty ostanes v saci resp podpises reverz ale v novej ta nehospitalizuju a mas smolu
Skusenosti s cim? Ake oddelenie?