Je v KE nejaké poradenstvo bezplatnne? Manžel podal žiadosť o rozvod je cudzinec, neviem ako ďalej pokračovať, potrebujem sa poradiť aby som neurobila nejakú chybu, mame spoločnú dcerku
ja poznam v Rožňave veľmi dobreho pravníka, za konzultaciu nepíta až tak veľa ale on ti určite poradí čo potrebuješ vedieť, ale keď si na materskej centrum pravnej pomoci mas zadarmo.
@any3108 aké to sú zákonné podmienky?
@ildiko36 nie som na materskej
keď nechceš žiadnu chybu tak si zaplať pravníka, lepšie poradí ako bezplatne poradenstvo.A bezplatne je len vtedy keď môžu zverejniť tvoj príbeh
preco potrebujes pravnika?
@chantal333 lebo neviem ako sa to robí 🤪
Co sa tyka rodinnej a porucenskej agendy,niekedy stadi uplne jednoduchi a peavidov opidat okolnosti beduce k rozvodu,dovody rozveatu manzelstva a dat navrh ,sud ta usmerni,pokial to nebude komolikovany rozvod,nepotrebujes pravnika…
@chantal333 je to medzinárodný a papiere som dostala ja, nie ja podavam
Rozumiem,skus sa obratit na Cipc,ak budes potrebovat pravnika tak ti odporucim v sprave niekoho.
@chantal333 a co tj? Kontaktovala som jednu povedala, že sa ozve prešiel týždeň a nič, že zisti medzinárodné pravo
ja ti s tym nepomozem,som na sude a prero ta ciem dobre nasmerovat
@chantal333 super ďakujem , čiže co mam na tej stránke zistiť?
zavolaj si tam a budu ra navugivat podla tvojich potrieb. aj na advokatov ktori sa tymto zaoberaju
@chantal333 dakujem
Centrum právnej pomoci ak spĺňate zákonné podmienky