Viete mi niekto odporúčať výbornú reumatologičku v Košiciach.Vek tak max do 50r.? Ďakujem
Mudr. Iveta Tothova, za mňa úžasná žena.
@taktotedanie to určite nie.Ale ja nam tak blbú skúsenosť. Prvý reumatolog skoro 80r.Višetrenie nič moc.Teraz mám cca 70 ročnú a často chýba. Nie a nie sa ku nej dostať Chýba asi už 6 týždňov 😔 Inqk pani doktorka je zlatá. Ale tiež ma svoje zdra.problemy. Môj zdravotný stav sa vôbec neposúva ďalej. To len koli tomu je tam ten vek napísaný.
@musula aj 50 a menej rokov moze mat lekar a mat zdravotne problemy
odporúčam Leščišinovú na Rastislavovej, vek ti nepoviem, ale je dobrý odborníčka a pedant
@poleva bola si uz u toho roberta? on robi v Bardejovskych kupeloch?
@medulienka03 chodim tam 8rokov...robi v kosiciach
@poleva aha tak to potom len jeden den ordinuje v Bj kupeloch a ste s nim spokojna?
@medulienka03 ja som sa ho pytala, v Bardejove robi garanta...Ano som spokojna 🙂
ahojte, chodí niekto k dr. Kristanovej?aké s ňou máte skúsenosti? rozhodujem sa, či ostať u nej, alebo hľadať inde. pripadám si pri nej ako prípad, case study, nie ako pacient, človek. nenechá ma opýtať sa jej otázku, skočí do reči, čiže momentálne mám od nej husto popísaný nález, hneď aj predpis lieku, novozistenú reumu? aj keď z krvi vraj nie...výsledky z krvi sú negat, pozitívny mám gén, ktorý to môže spustiť, nerozumiem ničomu. pani doktorka ako píšem, nepustila ma k reči.
@poleva áno, tento gén mi vyšiel pozit. zvyšok z krvi všetko je ok. poslala ma tam obvodná, v rámci hľadania príčiny - opuchli mi v septembri ruky, obe, trochu aj nohy, odvtedy každý mesiac v rámci PMS už len ľavá ruka a nie tak veľmi. ortop, neurol - negat. na reumatologii mam nalez na rtg - konceky prstov, klby nie. pani dr hned nasadila liecbu - sulfasalazin, vraj nic ine sa neoplati skusat, ziadna strava ina alebo nieco podobne. ruky ma uz nebolia, trocha to pripuchne len vramci pms a potom odpuchne, kedze mam 47 rokov, gynekolog to pripisuje hormonalnym zmenam.... urcite je pani dr skvely odbornik, len mne sa nepaci ze hned lieky. mozno su potrebne, neviem, a ona ako pisem vyssie, nebola velmi naklonena diskusii....
@katusskaa ano zacina sa sulfasalazinom..Dala vam dobre...Brala som to...Nepomohlo...Potom vam nasadia plaquenil..Ani to mi nepomohlo..Potom.vam daju metotrexat-ten som odmietla...Mne pomahaju jedine kortikoidy a to prednison...Nechcem vas strasit ale opuchy sa vam.budu vracat a budu velmi bolestive...Pms je jedna vec.. aAkonahle mate tento gen pozitivny...co aj máte..Mate reumu..mne ju vyvolal pôrod presne pred 13 rokmi...Presla som si peklom...cize na jednej strane ma gyndoš pravdu..Mohlo vam ju spusiť nerovnovaha hormonov..aku presne mate diagnozu na papieri?
@katusskaa zdravím. Chcem sa opýtať ohľadne p. Dr. Kristanovej, že stále sídli v budove na 1.poschodi na Triede SNP 88? A ohľadne objednania, keď som sa k nej objednávala tak sestrička mi len dala termín ale čas nie, že vraj ráno sa vydajú poradové lístky a podľa toho berú pacientov, či je to tak?
To naozaj hodnotite lekara na zaklade jeho veku?