Rehabilitácia v poliklinike

kajka009
12. sep 2021

Zdravím, môj ortopéd mi napísal výmenný lístok na rehabilitáciu. Chcem sa opýtať kde všade sa dá objednať na rehabilitáciu, kde sa čaká najkratšie a ak máte niekto skúsenosti s konkrétnou nemocnicou, budem rada ak sa ozvete. Pán doktor mi odporučil rehabilitáciu v poliklinike východ. Ak ste tam niekto boli ako dlho sa čaká na objednanie? Poprípade či sa mi oplatí zajtra tam volať. Rehabilitáciu potrebujem súrne, veľmi ma bolí chrbát. Za každú reakciu ďakujem.

demografka
12. sep 2021

ja som velmi spokojna v Step na Hroncovej http://www.rehacentrum.sk/
ale dobre vybaveni su aj v novej nemocnici

lussysi
13. sep 2021

A prosimm vas kde sa nachadz ta rehabilitacia v novej nemocnici lebo zajtra ideme na prve vysetrenie s babatkom tak aby sme to tam nehladali je to hned ta prva budova alebo je to na oddeleniach?

demografka
13. sep 2021

@lussysi treba ist ako je centralny prijem a urazovka, ale je to dalsi vchod viac dozadu, nad nimi je RTG ak to pomoze, je to spodok vyskovej 17-poschodovej budovy

lussysi
13. sep 2021

@demografka a je tam aj ambulancia na prve vysetrenie lebo ze nas este maju vysetrit ze co potrebujeme rehabilitovat...

demografka
13. sep 2021

@lussysi ano, najprv vas vysetria potom urcia co treba a hned objednaju na procedury

demografka
13. sep 2021

@lussysi tu dole napravo to je, ale az druhy vchod, prvy je urazovka

lussysi
13. sep 2021

@demografka aha velmi pekne dakujeeeem

demografka
13. sep 2021

@lussysi za malicko, drzim palce