Recenzie na detské imuno

10. aug 2024

Baby prosím, napíšte kde chodíte s deťmi k imunologičke, ako dlho sa čaká na termín, či sa v pohode dovoláte, keď niečo potrebujete, ako dlho čakáte v čakárni, ako ste spokojní s vyšetreniami, informáciami a celkovým prístupom. Keď ste od niekoho odišli, tak napíšte prosím tiež. Bolo by super, keby sme dali na jedno miesto aktuálne recenzie.

liliputka2131
10. aug 2024

Mudr Rozman Presov ,termin bol 1.7 cakanie na termin cca 3tyzdne aj skor na ziadost synovej koznej pre dlhodobe problemy s travenim a atopickym ekzemom ,sestricka dobra len naraz berie viacerych dnu takze jak sardinky sme ,lekar dobry aj ked uz bude koncit asi,ale ma tam uz lekarku mladu (asi dcera)mila v pohode na zaciatku ked sme k nemu prisli mi povedal :vsetko mi povedzte aby sme dali urobit kompletku ,vysledky v pondelok boli by aj skor ale boli sme mimo a potom oni mali dovolenku ,hej a este dovolala som sa v pohode ,v cakarni sme cakali cca necela pol hodinka ,celkovo nemam mu co vytknut dcera starsia k nemu chodi uz dlho, je alergicka

jarulka88
10. aug 2024

My chodime k Mudr. Safcakovej,teda zatial sme boli len raz,ale doktorka mila,vsetko vysvetlila,sesteicka tiez. Vysledky a recepty riesime emailom. Ked sme sa objednavali,cakacia doba na termin bola 3 mesiace,ale so sestrickou som sa dohodla,ze kedze som z Ke,viem prist hocikedy,aj ked niekto zrusi termin v dany den poobede. Zavolala mi rano,ci vieme prist poobede a mali sme tym padom termin za tri tyzdne.