Baby prosím, napíšte kde chodíte s deťmi k imunologičke, ako dlho sa čaká na termín, či sa v pohode dovoláte, keď niečo potrebujete, ako dlho čakáte v čakárni, ako ste spokojní s vyšetreniami, informáciami a celkovým prístupom. Keď ste od niekoho odišli, tak napíšte prosím tiež. Bolo by super, keby sme dali na jedno miesto aktuálne recenzie.
My chodime k Mudr. Safcakovej,teda zatial sme boli len raz,ale doktorka mila,vsetko vysvetlila,sesteicka tiez. Vysledky a recepty riesime emailom. Ked sme sa objednavali,cakacia doba na termin bola 3 mesiace,ale so sestrickou som sa dohodla,ze kedze som z Ke,viem prist hocikedy,aj ked niekto zrusi termin v dany den poobede. Zavolala mi rano,ci vieme prist poobede a mali sme tym padom termin za tri tyzdne.
Mudr Rozman Presov ,termin bol 1.7 cakanie na termin cca 3tyzdne aj skor na ziadost synovej koznej pre dlhodobe problemy s travenim a atopickym ekzemom ,sestricka dobra len naraz berie viacerych dnu takze jak sardinky sme ,lekar dobry aj ked uz bude koncit asi,ale ma tam uz lekarku mladu (asi dcera)mila v pohode na zaciatku ked sme k nemu prisli mi povedal :vsetko mi povedzte aby sme dali urobit kompletku ,vysledky v pondelok boli by aj skor ale boli sme mimo a potom oni mali dovolenku ,hej a este dovolala som sa v pohode ,v cakarni sme cakali cca necela pol hodinka ,celkovo nemam mu co vytknut dcera starsia k nemu chodi uz dlho, je alergicka