Dobrý deň neviete niekto o nejakom dobrom salóne alebo kadernícke v Košiciach ktorý by mi vedeli pripnúť vlasy?
@monika1308 nadpajamim
@modravlna32 a akou metódou? Vlásky máš vlastne alebo potrebuješ od kaderníčky aj vlasy? Pripadne ak máš na aký spoj sú spracované, alebo ci sú vôbec spracované. 🙂
@monika1308 potrebujem od kaderníčky aby mi prišla na moje vlasy umelé vlasy. Moje vlasy sú riedke a ja by som si strašne priala dlhe husté vlasky
@modravlna32 ak máš fb tak si nájdi Predlžovanie vlasov Košice, alebo Vlasta vlasy, alebo Najlacnejšie predlžovanie vlasov Ke a okolie.
To sú tri stránky na fb kde sa tomu kaderníčky venujú, majú najlepšie ceny aj vlasy. Vlasy nie sú umelé na to pozor, nadpajaju sa pravé ľudské vlasy cena je podľa dĺžky, farby a hustoty, teda počtu prameňov. Ale priprav sa ze to bude určite okolo 300eur práca aj s vlasmi.
Tieto sú najlacnejšie a majú najlepšiu prácu a to môžem s istotou povedať, lebo si dávam Vlasy predlžovať už 11 rokov a vyskúšala som v KE už mnoho kadernicok, a mnoho ani nemalo poňatia ako to robiť správne
Takže aby si neprišla o vlastne vlasy treba ísť k niekomu overenému 🙂 je mnoho mnoho salónov ktoré nadpajaju vlasy a nie len salóny ale aj baby doma, ktoré to robia dobre a ktoré zle 🙂
@modravlna32 pripnúť ako? Trošku spresni co potrebuješ. Pripnúť sa môžu clip in vlasy, potom sa vlasy nadpajaju rôznymi metódami.....?