Priateľská škôlka v Košiciach - opatrovanie skupinky deti

tululu
30. mar 2022

Ahojte,nemate prosim tip na nejaku skolku v KE,kde je mensi pocet deti,individualny a chapavy pristup (myslim v ramci moznosti kolektivu malych deti) a aspon nejaka adaptacna doba?A aby zaroven rodicia neskrachovali? 😀 Utopia? Pripadne viem,ze su aj pani opatrovatelky,ktore opatruju viac deticiek doma,nap. byvale ucitelky v MS (tu co poznam,to uz nerobi).Ale tak skusam,no 🙂 Dakujem za vase skusenosti a prajem pekny vecer.

ivangeline
30. mar 2022

Som zvedavá tiez.. 🙂

tululu
autor
30. mar 2022

@ivangeline Aj ja,tak snad sa nieco najde 🙂

mogaa
30. mar 2022

@tululu úprimne...budeš rada ak v tejto dobe zoženieš volné miesto v akejkoľvek škôlke.....

tululu
autor
30. mar 2022

@mogaa ano,toho sa obavam...ale kedze mam flexibilnu pracu a cas ma netlaci tak extremne,tak hladam rozne moznosti,hlavne kvoli kolektivu.uvidime.

zuzkaa1991
30. mar 2022

@tululu ak nevadi na valalikoch je sukromna škôlka :(praxovala som tam) kedze študujem externé a mojej dcerke sa pacilo ked tam chodila so mnou plus fskt pristup uplny iny ako poznám zo skolky kde nosim.svoju....by som povedala take rodinny pocit ;)

beata_k
30. mar 2022

@tululu Tiez ma to zaujima. Dufam, ze zeny nieco poradia 🙂

tululu
autor
31. mar 2022

@zuzkaa1991 No presne nieco take hladam,len blizsie :( Ale vdaka,aspon vieme,ze aj take su 🙂

zuzkaa1991
31. mar 2022

@tululu tak zhodou okolností ma vcera riaditeľka zavolala na brigadu takze viem realne ako funguje sa tam....uplne iný prístup plus jednotlivé sa pracuje s detmi zalezi ake su sikovne atd .... akoze som nadsena ze jak keby fakt susedove.deti by som strazila ;)
Domček viete si pozriet fb

daniella08
2. apr 2022

@tululu ja to poznám z opačnej strany. V súkromnej škôlke mnohokrát pracujú učiteľky ktoré vyšli školu a nemajú skúsenosť. Väčšinou sa pre šetrenie pár pracovných pozícií vynechá takže polievočku ide zohriať riaditeľka, učiteľky majú toho na pleciach viac a tak občas musia nechať deti bez dozoru...
To sa v klasickej štátnej škôlke nestane. Zamestnancov je plno, každý má svoje miesto a ak si napr. učiteľka potrebuje odbehnúť tak stále je po ruke upratovačka, kuchárka...
Síce je detí viac ale aspoň sa naučia pracovať v rôznorodom kolektíve...

tululu
autor
12. apr 2022

@daniella08 Nuz ano,ja necakam,ze sukromna skolka bude zazracna,ale zase 20-25 malych deti na 1 ucitelku mi pride fakt vela,ale samozrejme,ze vsetko zavisi od pani uciteliek,mne ide len vyslovene o to,aby tam bolo o chlp viac trpezlivosti a pochopenia.Ale tak uvidime,zatial je to trosku bieda,no.