Práca v Košiciach

patrissaa
27. apr 2022

Ahojte nemá niekto nejakú otvorenú ponuku práce? Košice.... (poprosím všetko len nie čašník), som zamestnaná v jednej firme ale mam pocit ze potrebujem zmenu. Ďakujem😊

melanta
28. apr 2022

Všetko? Čiže si právnik, aj programovať vieš, aj do pokladne do Tesca pôjdeš, aj mzdy môžeš robiť?

patrissaa
autor
28. apr 2022

@melanta skús sa niekedy prosím ťa zdržať Komentára ak nemáš čo normálneho k diskusii napísať, nevieš ktorý človek sa v akej situácii nachádza a týmto tvojim arogantným komentárom si vôbec nedopomohol/hla nikomu (možno svojmu egu) nenapísala som oblasť pôsobenia práce preto, lebo je mi to jedno, rada a rýchlo sa učím nové veci a áno a čo ak som aj Právnička a čo ak viem robiť mzdy? Nevidím nič čudné na tomto ak by niekto vedel robiť aj 20 pracovné oblasti. Tiež ti prajem pekný deň nabudúce stačí položiť otázku úplne inak alebo sa zdržať komentára.

melanta
28. apr 2022

@patrissaa nie, môj komentár vôbec nebol arogantný. Môj komentár bol úplne k veci. Neviem, koľko ľudí si ty v živote zamestnala, ale ja veľa. Ak mi niekto povie, že pôjde robiť všetko, tak ani s ním nepokračujem ďalej. A po tomto tvojom výstupe by som nečakala od niekoho nejaké odporúčanie. Keby si slušne napísala, čo vieš robiť, aké máš skúsenosti, tak by som ti možno aj pomohla.

nafka0483
28. apr 2022

@patrissaa Ja viem o desiatkach pozicii ale presne ako pise @melanta - neexistuje, ze vies alebo mozes robit "vsetko".

Alebo ano, ale v tom pripade to tvrdenie musime poopravit - vsetko nekvalifikovane.

V pripade ze sa mylim, tak potom ozaj musis napisat viac - v com mas kvalifikaciu, prax. Zbytocne ti napisem napr 10 IT pozicii ked z IT nevies vobec nic.

1234321
28. apr 2022

@melanta oh ty aké zlo vieš vytvoriť v jednej správe. Som zaskočená, že takéto správanie majú ženy. Potom sa nečudujme, že Slovákov majú za blbých keď sa niekto niečo pýta a ty hneď veľmi útočne reaguješ. Ešte len ráno a negativita....

slecnazkosic
28. apr 2022

@1234321 Aké zlo vytvorila? Chcela poradiť ale niektorým darmo. Napr. nemocnica hľadá sestry, je plno IT ponúk, potom ponuky s AJ alebo NJ, predavačky neustále hľadajú do Lidl. Vymenovala som niekoľko ponúk. Ovláda niečo z tých keďže písala "všetko"? Treba nad tým zamyslieť.

melanta
28. apr 2022

@1234321 aké zlo? Ja mám roky praxe s prijímaním ľudí, živím sa tým, že pre firmy hľadám ľudí. Neexistuje, aby niekto s kvalifikáciou vedel všetko. Ja som sa jej opýtala, čo všetko vie. Nenapísala nič, len urazeno zaútočila. Vyššie aj @nafka0483 píše, že vie o 10-tkach pozícií. Ja tiež, aj o pozíciách v KE, ale čo jej má človek ponúknuť, ak nenapíše, čo ovláda, akú má prax, vzdelanie? Kto niečo ovláda a má správanie, napíše akú prácu hľadá a aké má zručnosti. Tí ostatní zrejme len útočia. Ako inak si to vysvetliť?

patrissaa
autor
28. apr 2022

@melanta Mohla si svoju odpoveď skombinovať tak, aby nevyznela tak arogantne ako mi prišla, bola by aj moja odpoveď úplné iná ak by bola otázka položená úplne inak. Kľudne si sa mohla opýtať napríklad do akej oblasti by som sa chcela zamerať atď a nie hneď takto.

nafka0483
29. apr 2022

@patrissaa Mas teda skutocne zaujem o pracu? Zodpovies moje otazky, alebo ti nemam poradit?

patrissaa
autor
29. apr 2022

@nafka0483 samozrejme že mám, som vyučená čašníčka ale už 2 rok pracujem v automobilovom priemysle, chcela by som skúsiť nejakú inú prácu nejakú asistentku alebo administratívu.

nafka0483
29. apr 2022

@patrissaa V automobilovom priemysle si operator? Alebo logistika, HR, inziniering? Predpokladam operator.

Administrativu aku by si chcela? HR? Mzdy? Procesne veci v automotive? V IT? V polnohospodarstve?

Co z administrativy vies? Hospodarska korespondencia? Skladove hospodarstvo? Financne toky? Excel (makra?)?
Cudzie jazyky?