Ahojte je tu niekto kto by vedel poradiť prácu na trvalo s ubytovaním v Ke alebo v Ba ..viem že sú rôzne ponuky na stránkach..ale ja potrebujem overenú a naisto(myslím tým to že nie na pár mesiacov ale na dlhodobo)..ďakujem
@viestta pretože iné východisko nemám(rodinné problémy) ..a potrebujem prácu s ubytovaním
Hľadaj na profesii. Niekedy sa nájdu aj ponuky s ubytovaním.
Dodavatelia VW v berú ľudí do výroby a majú ubytovne. pozri profesiu, hladaj operátor výroby a urcite nájdeš s ubytovanim …
Viem, že napríklad hotely ponukali pre svojich zamestnanacov.
@ada12345 ?
@betka233 🙏👍
Ba a KE neviem, ale v Prahe su. Znama tak nedavno isla. Nasla na profesii.
V okoli Ba parky, pozri na profesii. Minule som niekde videla Berto hlada a oni myslim maju aj ubytko. Skus tam.
@amelie2017 mozem ti napisat ip?
@nwnw mozem ip?
Moc ti nepomozem, takze ip bude asi zbytocna. Nechcem tu osobu blizsie kontaktovat o info. A viac neviem. Ale pracu ma dobru. Len nieco kontroluje.
Videla som, že zalozňa breva ponúka pracu s ubytovaním v ba
Ono aj rôzne učiteľské pozície môžu byť aj s ubytovaním, tak ale tam zas musíš byť učiteľka - tak napríklad: https://www.profesia.sk/en/work/mestska-cast-br...
Kludne napis
@nwnw pisala som..dakujem☺
Hľadám prácu v BA s ubytovaním. Ak viete o niečom poraďte 🙏🙂
Práca s ubytovaním, to ako si predstavuješ? Zamestnávatelia sa nezaujímajú kde bude zamestnanec bývať, pokiaľ to nie je vojak alebo policajt, ktorý má možnosť využiť ubytovňu. Každý zamestnanec si bývanie zabezpečuje sám.