Ahojte žienky, viem, že takéto diskusie tu už boli, ale chcela by som vás poprosiť o vaše čo najaktuálnejšie skúsenosti s pôrodnicami v Košiciach, aj kvôli situácii s Covidom. Pomaly by som sa už mala rozhodnúť, do ktorej by som chcela ísť, ale stále vôbec neviem. Podľa čoho ste sa rozhodovali vy? A ako ste nakoniec boli spokojné?
Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď. 🙏
Nova nemocnica. Rodila som 3x. Najlbizsie. A dobra starostlicost o babo. Rodila som naposledy 3.sep. ;) Urobili mi test a bolo..
@sandra19901990 presne pre to chrapanie som mala stres keby bola VIP obsadena, ako to so mnou preziju. V tehu som zacala tak chrapat, ze muz ma prirovnaval k vyvalenemu chrapajucemu tulenovi.
@dmk_1 🙂 chapem… Ale bola som po sekcii, po dvoch hodinách som konečne zaspala a jedna slečna ma budila, ze jej to vadí… potom ona sla na VIP 🤷♀️ Mne to bolo luto, ale tak tie tri noci to snad všetky vydržíme. Plakanie deti a chrapanie. Ked som ležala na gynekológii, bola tam staršia pani po zákroku a dosť chrapala a prežili sme vsetci.
@biankaaaa Za mňa jednoznačne stará nemocnica, úplne TOP, išla som rodiť z "vychyrenej a ospevovanej" krompašskej pôrodnice,co ju mam pod nosom do KE a kebyže sa nám podarí ešte jedno babo,zas smer KE. Neskutočná starostlivosť, nebyť tej bolesti,co každý jeden pôrod obnáša,tak za mňa dovolenka 👌👌👌ako sa tam starajú, či už doktori/ky, samotné sestričky alebo sestričky, čo pomáhajú pri kojeni 👍👍👍 Neviem, či prejde deň,aby som si na tie chvíle strávené tam nespomenula 😄 A tiež som " vyfasovala" kolegyňu, ktorá neskutočne,ale fakt neskutočne chrapala,ale tak čo už,nejako sme prežili 🙂
Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za vaše názory! ❤
@sandra19901990 chrapanie je na nervy, ale zase ved tu fakt celu noc na striedacku sireny, mne aj primarka este na kurze povedala, ze bohuzial, to je nemocnica, tu sa spat nechodi. A da sa prezit, len mi to je proste trapne. Tak som sama, moje dieta funi este horsie nez ja chrapem.
@biankaaaa stará nemocnica: nemala som nikoho vybaveného, ked som videla kto ma stale službu, bola som spokojná, všetko super lekári. Sestričky boli super, aj na popôrodnom aj prenatálne oddelenie bolo super. Každá sestra mi pomohla s kojenim. Maly mal žltačku a velmi ma podporovali v kojení. Nechceli ho strkať pod lampu. Tyzden na gynekológii pred pôrodom - velmi spokojná. Tyzden som strávila na poporodnom a nemozem nic zle povedat. Jasne, tri ženy na izbe, spoločne toalety. Ale po sekcií na tu toaletu chodilo len zopár žien. Sprchy boli ciste, strava sa da prežiť. Ženy na izbe boli fajn, postrazili sme si navzájom deti, ked sme sli do sprchy. Skôr ja som bola na obtiaz, lebo v noci chrapem 🤦♀️ Ale je tam len jedna VIP a jedna VIP na gynekológii. Bolo to stale obsadené.