Pôrod v novej nemocnici a covidové opatrenia

dally55
18. sep 2022

Zdravím, rodila niektora z vás v novej nemocnici v čase covidovych opatrení? Mohol byt otec dieťaťa prítomný? Či vôbec ho nevpustili? A po pôrode? Chystám sa tam rodiť v novembri tak len dúfam te tam nebudem cely čas sama ak by sa zhoršili opatrenia. Ďakujem

miskamicha
18. sep 2022

@dally55 rodila som v decembri. Mohol byt az pri samotnom porode. Nechcem robit tejto gynekologii zle meno ale uz nikdy viac...natrafila som.zrejme na velmi zly personal aj napriek dohodnutemu.dr k porodu

mogaa
18. sep 2022

@dally55 to aké opatrenia budú v novembri ti s istotou nepovie nikto....záleží od konkrétnej nemocnice a od toho, aká bude momentálna situácia s covidom.....

radussska999
18. sep 2022

@dally55 ja som rodila v júli, čiže už bol ZAKAZ NÁVŠTEV. Otecko mohol čakať na chodbe, keďže som mala sekciu. Maličkú videl na pár minút,keď ju šli vážiť a meriat. No a potom nás videl až doma. Oteckov na izbu nepúšťajú. Pritom som bola sama na nadštandarde.

viky_21
18. sep 2022

Ja som rodila minuly rok v Oktobri. Oteckom robili antigen na prijme ak bol negativny tak mohol byt pri porode ale navstevy boli zakazane. Tiez som bola sama na nadstandarde ale aj tak nikoho kumne nepustili

katulienocka999
18. sep 2022

@dally55 ja som tam rodila tento mesiac ale cisárskym 🙂 a pustili ho dnu na chodbu pred operacku kde cakal, mal aj antigen urobený ale nekontrolovali ho...keď sa drobec narodil tak ho sestričky zavolali,aby sa prišiel pozrieť na vazenie a si aj urobiť pár fotiek, potom sme sa videli na chodbe keď ma brali,dal mi pusu ale ďalej už ísť nemohol. Návštevy sú zakázané na izbách ale priniesť ti veci na vstupnu chodbu môže, teoreticky aj vidieť drobca na chvíľku ak ho budeš mat pri sebe. Po obchode domov môže prísť na izbu pomôcť s vecami a potom aj s malým samozrejmé keďže vajíčko je ťažké 😁 môjho som hneď zapratala aj do prezliekania 🙂

stefffania
18. sep 2022

@miskamicha ja toto isté, nikdy viac ani pätou tam nevkročim ako sa ku mne správali.. muž mohol byt iba pri poslednej fáze pôrodu, chvíľu ho nechali pri mne, potom musel ísť domov a ja na izbu. Chodil mi len nosit veci na chodbu.

miskamicha
18. sep 2022

@stefffania je mi to luto ze mas aj ty taku skusenosť. A to som este zdravotnik...tak nechxem vediet ako sa dokazu spravat k inym..a to darmo ze bol.pri mne manzel...po porode bol asi hodinu a pol../bola nedela rano/ a keby tam.nebol asi by to bolo horšie.

katka0823
20. sep 2022

@dally55 Ahoj,kedy mas termin? Aj ja v novembri a tiez idem do novej,,rodila som tam minuly rok v January pocas covidu,otecko ak mal test mohol byt na par minut po porode...ale ked si vezmes nadstandart box tak je tam cely cas s tebou ale musi mat test,navstevy boli zakazane ale nosil mi k dveram ako su vytahy,ako neni to nic extra porodnica ale mam tam svojho porodnika preto tam idem,inak tiez som nebola spokojna so sestrickami na vzdycharni,,uplne na haku mali ze si tam v bolestiach,a na novorodeneckom tiez sa najdu cisla,,inak ostatne boli zlate.Do Šace ma vobec nelaka,rodila tam svagrina,robi v tej nemocnici a ze nabuduce asi inde pojde