Ktorá z vás teraz v krátkej dobe rodila v Novej nemocnici v Košiciach? Ozvite sa.
@rubinka zatial som nerodila este, termin mam cca o dva tyzdne, len toto maju vyvesene na poradni na tom druhom poschodi ako sa chodi na monitor... Ale kamoska rodila koncom oktobra a nestaci obycajne rusko, ani latkove, musi byt ten specialny respirator aby mohol byt otecko pri porode.. A podla mna tak ako sa tam pise, po dohode s lekarom si myslim, ze minimalne z nosa ho mozes mat dole a mozno ti dovolia dat cele dole, zavisi asi od porodnika no
@rubinka ahoj, ano ale ja som rodila cisarskym, tak neviem ci ti to pomoze? Rusko som mala dole len ked mi dali kyslik, inak treba stale... a ten kto ta sprevadza pri porode musi mat to speci rusko... Dalej, na izbe nemusis mat rusko ked to nikomu nevadi, iba ked pride vizita či sestričky, vtedy musis mat a este ked ides mimo izbu tak musis mat tiez..Kazdopadne sestricky su velmi mile, ale navstevy su zakazane takze si tu stale sama s babatkom, maximalne ti mozu veci doniest ale tie nechavaju pred oddelenim kde ich preberie sestricka a donesie ti na izbu, podla zmeny kto robi a dovolia, tak vies si ist aj ty po veci ku vchodu na oddelenie
@rubinka ja som len volala a objednali ma..nebola som osobne...a myslis pred prijmom na porod? Tak ja som mala stanoveny datum cisarskeho takže som si musela este predtym obehat interne a anesteziologa a dali mi papier ze sa mam objednat na pcr test cez stranku korona.gov a test nesmie byt starsi ako 72 hodin... Ale keby si prisla len tak, ze zacnu kontrakcie alebo odtecie voda, tak ti spravia test rovno tu ako ta budu prijmat
@rubinka prečo? Chces sa poradiť?