Ahojte! Môžete mi poradiť skutočne dobrého zubára v KE alebo okolie??? Už sme vyskúšali dosť, ale zatiaľ sme nenatrafili na toho pravého.
Prosím o pomoc! Každá rada je vítaná!
Pekný večer!
@gabesz1 co neodporúčam je Alexiu ani Zupko
@gabesz1 Ja chodim k Rehovej na Hlinkovej ulici. Som spokojna, vyriesila mi aj take problemy, co inde tvrdili, ze sa s tym nic neda. Aj poradila, vysvetlila.
kmkdent?0
@sunsetsunrise mohla by som sa opýtať prečo nie Zupko?
@sunsetsunrise Ďakujem za info!
@ivangeline Ďakujem!
Mudr. Kotran, perfektny, empaticky
Sona Svobodová na strojárenskej, vsetci, komu som ju odporucila boli spokojni 🙂 ja som napr mala panicky strach zo zubarov a az s nou som ho prekonala 🙂
mudr. Milan Kováč na tatranskej, dal mi dokopy zub, ktorý mi už chceli ťahať, má aj RTG na ambulancii a aj super prístup k deťom🙂
@nickiee0 napíšem vám ss?
@sunsetsunrise áno poprosím 🙂
Darina scavnicka. Zachranila mi 5 zubov
Dr Novotny. Vysoky standard, ale aj ceny ma k tomu primerane. Taktiez ma dlhe cakacie terminy.
Ďakujem
@sunsetsunrise preco nie Zupko?
@cervenaruza123 Dobrý deň, možem sa spýtať na MUDr. Rehovú, ako je na tom s cenami? Ďakujem pekne
@makodob Dobrý deň. Má vyššie ceny, ale väčšinou našťastie mi nemusí nič špeciálne so zubami robiť, tak úplne porovnať neviem. A zase niekto vraví, že má ceny príliš vysoké a niekto, že má super ceny, ale závisí veľa od vybavenia zubára a čo všetko používa a teda s čím človek porovnáva.
@cervenaruza123 ďakujem veľmi pekne 🙂
MUDr. Drac na Bielej