Ahojte 🙂
Chcem sa opytat, ci nemate niektora skusenost s dobrym kadernictvom, kde odfarbia cierne vlasy. Ku kadernicke velmi nechodim, kedze som si vlasy farbila doma a na podstrihnutie koncekov som sla kde prislo, ale s takymto ukonom fakt neviem na koho by som sa mohla obratit. Svoje vlasy mam pekne, dlhe, relativne aj zdrave napriek farbenu ale jemne od prirody...takze fakt by som chcela k niekomu, kto to urobi setrne.
Tak ak mate niekto skusenost, budem vdacna za info 🙂)
@hypoteka14 hľadaj podľa recenzií, skúsenosti, alebo zajdi sa do nejakého opýtať.Aku chces farbu?dnes sa používa olaplex a vedia pekne stiahnuť farbu, ale zaplatíš veľa.
Ja by som do tvojich čiernych dala o pár odtienov bledsi melír nejaký tmavo hnedý, či iný a vlasy postupne stahovala a farbila inou farbou.nedavaj si celú hlavu odfarbit čierna je svinstvo
@hypoteka14 uz ked si si farbila vlasy sama, tak to bude boj pre kazdu kadernicku, aj kadernicka s 15 rocnymi skusenostami bude kukat jak to vyjde a nebude to urcite na prvy krat. A samozrejme ak cakas ze to bude za 100€ a menej tak rovno zabudni na odfarbenie. Melania v auparku na prizemi je macher.
Ja som vždy maximálne spokojna v centrum krásy ML na Hutníckej ulici 😊
@hypoteka14 Ahoj, odporucam ti hladam skor konkretne kadernicky, nie kadernictva ako celok.
Uz som bola aj v Auparku aj v Galerii a pracovali tam dievcata, co akurat skoncili skolu a aj to tak vyzeralo. Ja sa chodim strihat tak 1x-2x do roka, tak si hovorim, ze idem do poriadneho kadernictva, ale aj ked platim cez 40e stale, tak vysledok tomu vobec nezodpoveda. Mam dlhe vlasy po zadok, tak sa bojim ist ku hocikomu, ale niekedy natrafim a skusenu kadernicku a som mega spokojna a niekedy mi daju zaciatocnicku, ktora ma hodinu a pol striha a namiesto 5 cm mi zoberie 15, lebo vzdy daco upravuje..no des. A zaplatim rovnako, ako pri skusenej, ktora ma ostriha tak, ako ma.