Okolie Prešov/Košice
Prosím vás ak takého poznáte, dajte mi kontakt, kľudne môže byť začiatočník alebo kto rád fotí, strasne rada by som chcela stihnúť tehotenske fotenie... A tým co som prišla bud chccu 100 eur za pár záberov alebo nemajú voľný termín do konca mája...
Akože ja viem, že každý chce zarobiť... Ale napr ja rada fotím, keby niekto chcel nafotím ho jedna radosť, keď mi dá foťák.... A mňa nemá kto nafotiť.
Ďakujem za každý typ.
@simona92101 ďakujem za vysvetlenie, viem to aj bez vás... Ja hľadám fotografku na rýchlo a momentálne moja penezenka mi nedovolí rozhadzovat peniaze... Zaplatila som 1500 e za opravu auta, takže je mi ľúto dat cez 100 eur za fotky... Ja tiež pracujem, moju robotu som robila s láskou 10rokov, je to moje poslanie... V nemocncii robiť a na mesiac nemať ani 800 eur je také naše slovenské, kde človek zachraňuje životy a nikto mi nedal za hodinku robotky 100 eur, ani na topánky v ktorých celý deň som a starám sa o tých, čo už sami nemôžu, nedokážu... Takže preto mi je aj ľúto dať fotografovi cez 100 eur...
@aneta129 az na to ze to nieje hodinka robotky za 100eur ale hodiny..ja rozumiem ,ze penazi nemaju ludia nazvys,ale skor ma zaraza,ako si to kazdy jednoducho predstavuje..skuste na FB skupinu Fotenie TFP formou,mozno tam zozeniete neskusenejsieho fotografa,ktory sa uci a rad by nafotil takyto styl.
100 EUR je naozaj veľmi malo . Pochybujem žeby nájdete niekoho lacnejšieho . Ono to nie je len nafotiť cvak cvak a hotovo. Fotky sa následne upravujú v photoshope. A to je ta najvyššia robota . Jednu fotku upraviť môže trvať aj hodinu.. takze s takýmto niečom je naozaj veľa prace .. ak ste mali auto v oprave a je Vám ľúto dať 100 za fotky tak dajte kamoske mobil do ruky a nech Vám spraví aspoň domáce fotky ;)
@simona92101 nemám fb... Ďakujem
@kikaaa444 nikto to nevie... Ja viem fotiť aj s mobilom pekne, aj fotoaparát máme... Ale nikto nato nemá nervy, ja rada urobím hocijaké pekne fotky niekomu stále.... Ale mne bohužiaľ to nikto nevie urobiť... No áno a vazne 1500 eur nie je málo, ked zrazu cakas dieťa, si na PN a na aute odíde maličký no ale najdrahší diel...
@aneta129 ahoj neviem či je to tvoje prvé babatko, ja som mala 24 keď som cakala prvé a tiež som nemala peniaze nazvyš, fotila má známa čo ju to len bavilo. Fotky sú nazvime ich mile a som vďačná aj za ne. Teraz som cakala tretie a veľmi narýchlo som sa rozhodla, že chcem fotky lebo už asi tehu nebudem... dohodla som si fotenie, bolo v tom aj profesionálne licenie a úprava vlasov. Aj ja som si myslela joj stačia mi hocijaké nech mi cvakne pár záberov za nižšiu sumu. To sa ale takto nedá .. trvalo to pár hodín, niekoľkokrát som sa prezliekla, zmena miesta, fotka zbroji uhlu, s takým úsmevom, bola možnosť prist s manželom alebo aj deťmi na pár foto. Výsledok možno tisíc fotiek- použiteľných (nerozmazane atd) možno 100 a take čo sa Ti aj budú pacit max.5 pri veľkom šťastí 10. Ale keď som videla svoje povedala som si wow dobre že som išla a neľutujem 😍aj keď prerábame byt a vyslo nás to 2x viac ako bol plán 🤦♀️ Ak Ti to nijak raz nevyjde finančne radšej kamoska, manžel, známa ak sa rozhodneš tak už by to malo stat za to 🙂
@lencika1 nadherne fotky👌 takto maju vyzerat tehu fotky,jemne,krasne,ziadne gycove nahotinky.
@simona92101 ďakujem áno presne take som chcela. Jednak nemám 20 a neviem si ani predstaviť take polonahé tehu fotku tiež sa mi to nepáči.Je to krásne obdobie v živote ženy naco to kaziť nevkusnými fotkami .. na nahotinky bolo dosť casu predtým a ešte možno bude čas aj po.. 😂Aj keď sa nám snaží táto doba a sociálne siete vnútiť niečo iné ..
Nasa fotografka sa prestahovala do KE a prave zacina fotit, takze by podla mna mohla mat aj volne. Neviem ake ma ceny teraz, ale kym fotila tu, tak mala celkom prijatelne fotky za prijatelnu cenu. Samozrejme nie take profi, za ktore pytaju tie palky, ale pekne 😊 Nam fotila svadbu, tehotenske fotky, aj newborn. Ak chces, mozem ti poslat par foto do IP.
Monika Jakubčinová Family Photo, maximálne odporúčam 🙂 nás zobrala behom 3 dní a cenovo úplne normálne, nie prehnané ceny 🙂 v zime sme boli u inej a horor, určite k nej už nepôjdeme, cena vysoká, išlo to ako na bežiacom páse, deti nemala v láske, nemala trpezlivosť ...
@aneta129 ono to nieje ze zarobit za par zaberov,ale tí ludia z toho ziju,odvadzaju dane.aj fotak nieco stoji,kvalitny fotograf nafoti aj 200 zaberov,ale pouzitelnych moze byt len 10 napriklad,avsak on musi nad tym stravit cas,pretriedit,dalej postproces..to je kopec casu,a 100vka je aj malo.ak chces mat pamiatku,ktora bude aj nejako vyzerat,tak by som nesetrila