Poliklinika Nad Jazerom

11. nov 2024

ahojte, viete mi niekto laicky napisat ako sa dostanem na polikliniku Nad Jazerom v KE? pozeram mapy ale stale inak ukazuje 🫣😀

nafka0483
11. nov 2024

Ked napises odkial tam ides a ci autom, peso alebo MHD, tak ti budeme vediet poradit.

earlgrey
11. nov 2024

Odkiaľ sa tam chceš dostať? autom alebo mhd?

autor
11. nov 2024

@nafka0483
@earlgrey paneboze ja som zabudla 😀 z namestia Osloboditelov a MHD 🙂

earlgrey
11. nov 2024

Električka č.3, vystúpiť na Levočskej. A potom si hoď do google maps polikliniku a ťa naviguje...

earlgrey
11. nov 2024

4 minútky od zastávky

autor
11. nov 2024

@earlgrey ja som pozerala ze aj z Dneperskej sa nejako da dostat ale ako pozeram tak asi elektrickou to bude lepsie 😀

earlgrey
11. nov 2024

Dá sa, jasné, to je ďalšia zastávka...len myslím, že z tej prvej zastávky - začiatok Jazera je to bližšie...poprípade sa popýtaš ľudí, určite pomôžu, poradia..ja keď som v KE, tak sa stále pýtam a nestalo sa mi, aby mi niekto nepomohol 😉

autor
11. nov 2024

@earlgrey dakujem aj tak 😇 pojdem skor aby to nebolo "natesno" a snad to najdem 😀

earlgrey
11. nov 2024

Určite nájdeš 😉 Ja som tak išla za onkológom do KE a tiež som trocha blúdila...ale nabudúce by som si vzala Boltku...takže aj to je možnosť...vziať taxi

autor
11. nov 2024

@earlgrey ja som z KE takze pojdem skor aby som mala cas a ako na potvoru to najdem hned 🤣🫣

mirib11
12. nov 2024

Neviem ci je to este aktualne, ak vystupis na Levočskej, pojdes krizom po chodniku cez cestu, stale rovno popri bytovkach cez mini parkovisko a pred sebou uvidis budovu, taky obchodny dom, tam pojdes doprava (po pravej strane budes mat kostol, postu, a oproti je poliklinika

biba_18
15. nov 2024

si z ke a nevieš ako sa dostaneš na jazero k poliklinike? 😲

earlgrey
15. nov 2024

@biba_18 Ja som rodená Košičanka a napr. KVP a Furču vôbec nepoznám...🤷‍♀️ lebo som tam nikdy nechodila...ale tak ja využívam Bolt ak sa niekam neviem dostať

biba_18
15. nov 2024

@earlgrey no ale tak hádam nemáš stres z toho že pozrieš do googlu a vidíš veľa blokov že sa tam stratíš ...

earlgrey
15. nov 2024

@biba_18 To nie, ja som dlhé roky žila v Londýne a google maps appka je moja dôverná kamarátka haha 🤣