Dobrý deň.
Chcem sa opýtať či je tu niekto s Košíc kto pletie copiky a ma v tom veľkú záľubu.
Ako som si pozerala nejaké stránky tak veľmi sa mi páčia rasta copiky alebo twisty.
Mám cca 7-10cm vlasy na ktoré sa už dajú napiect len problém je v tom že sama neviem ako. Vedel by mi niekto poradiť ? Poprípade odkaz na nejaké video kde to pekne ukážu?cena je pre mňa dosť vysoká nakoľko len tak 170€nemám a som sama s drobcom . Alebo niekto kto by sa vedel dohodnúť na menšej cene alebo splátkach?? Fakt uz ich obdivujem velmi dlho a neskutocne sa mi páčia len je to suma ktorú nemôžem dať. Jedine co ešte viem kúpiť je kanekalon ale asi aj to lacnejší. Ďakujem aj za prečítanie.
@moonlight1210 ďakujem za odpoveď ;) ja som chcela preto lebo aj teraz ma to dosť štve ze mám krátke vlasy, tak aspoň trošku som chcela mať lepší pocit.
@luckalussy47 vydrzi ti to cca mesiac. Potom to uz odrasta a uvolnuje sa to. Aspon co som pocula od tych, co to maju.
Radsej si naspor, daj si to v lete. Vtedy je to tak milo prirodzenejsie. Vonia to letnou dovolenkou v exotike. 🙂
Teraz sa ti to bude triet o oblecenie, budes to mavat pod capicou, kapucou.