Dobrý deň, prosím vás o nejaké aktuálne skúsenosti a recenzie na kurzy plávania pre bábätká. Ideálne pre časti Terasa, KVP, Železníky (ale nie je to podmienka). Ďakujem 🙂
@simona_boz super, dobre vedieť. Chodili ste/chodíte tam?
@katka963 ano chodili sme v lete este. Bolo to super za mna. Velmi mila inatruktorka. Bazen je kontrolovany niekolkokrat denne. A najma ze sme isli kedy nam vyhovovalo. Boli sme aj na Happy Swim, tiez to bolo fajn, ale zas tam trebalo platit vopred za cely mesiac a ked dieta ochorie ale napr. my sme nemohli ist po ockovani co nam prelozili tak nam peniaze prepadli 🤷♀️
@simona_boz majú 2 náhrady z kurzu, pre prípad že dieťa ochorie alebo je po očkovaní.. Tie sa dajú uplatniť na nasledujúci kurz, čiže o toľko budete menej platiť, alebo ste si ich mali vypýtať naspäť...
@hrvn my sme skusobne boli na jeden krat tyzdenne jeden mesiac a teda to bolo bez nahrady 😊 a este sa plavalo na Alejovej a tam boli tie satne hrozne malinke co mi tiez nevyhovovalo velmi. Byvalo mi z toho sparna nevolno. Ale kurz samotny bol fajn to nemozem nic povedat a aj instruktorka. Ale v podstate nam to viac potom vyhovovalo v tej Novej nemocnici kvoli flexibilite a nterebalo vopred nic hradit😊
@simona_boz prosím Vás ako sa to volá a ako by som sa vedela s nimi spojiť, rada by som prihlásila svoju 4ročnú dcérku na kurz len neviem , či mi ju vezmú, keďže ona ešte nevie vobec plávať, ďakujem
@peknyzivot
Hapoy swim, maju aj stranku na fb s kontaktom. Urcite odporucam zavolat . Maju aj kurzy pre starsie deticky nielen babatka
@simona_boz a prosím toto v Novej nemocnici ako sa to volá, alebo tá inštruktorka plávania v Novej nemocnici, viem že sú aj na FB, ale nedarí sa mi dohľadať to a viem že kedysi tam bolo.naozaj super ďakujem
@peknyzivot toto je stranka na fb, treba sa pridat kedze stale tam informuju kedy je bazen vypustany a neplava sa
A ked sa plava rano medzi 7mou a 8mou treba volat na tc 0556403667 a nahlasit sa 😊
V novej nemocnici robia kazde rano 0 9tej. Netreba sa nahlasit dopredu iba v ten den kedy chcete iat plavat treba zavolat. A plati sa len v ten den 10e za jedno plavanie 😊