Pediater v Košiciach, ktorý netlačí do očkovania?

zuzkauj
11. júl 2022

Ahojte, máte skúsenosť s pediatrom/pediatričkou v KE (najlepšie sever), ktorý netlačí do očkovania, ak si rodičia želajú odklad aspoň po troch rokoch dieťaťa? Ďakujem.

slovenka753
11. júl 2022

A na co chceš pediatra keď očividne neveríš západnej medicíne?

evica17
11. júl 2022

vzdy matka , ktora je zaočkovana, neda svoje dieta zaockovat, lebo vsak je to zlo. hlavne že ona je chranena pred tymi chorobami.

kornelies
12. júl 2022

@zuzkauj Dufam, ze sadnes na bicykel a budes sa vozit bez prilby, idealne stredom cesty na vysokofrekventovanej useku. Takto by sa dalo prirovnat neockovanie dietata. Tvoj rozum, tvoje dieta.

elly23
12. júl 2022

Pytala sa normálnu otázku a pýtala sa na odklad. Nie, že nechce dať dieťa zaočkovať 🙄. Ja som tiež davala odklad pri niektorých vakcínach. Jednu budw mať až teraz. Neviem o žiadnej. Predchádzajúca dosť tlačila. Najprv by som sa informovala s lekárkou, dokedy je možné dať odklad. Niektoré sa musia stihnúť do veku troch rokov.

akvi
12. júl 2022

@zuzkauj takto verejne by to sem asi nik nenapísal, pridaj sa do neockovacich skupín, tam ti skôr poradia. U nás sú dve dr., ktoré nerobia problém, ale verejne sa to nikde nedozvies.

naturalgazda
12. júl 2022

@zuzkauj veď ti to nikto nenuti ............vobec nemusiš.podpíšeš lajster u nej a hotovo........

janage
12. júl 2022

Ak je na odklad reálny zdravotný dôvod, s posunom by nemal mať problém žiadny pediater. Moja mladšia mala posunuté lebo problémy s pečeňou, imunitou, kiahne, tiež neockujem vo fáze akútneho zhoršenia problémov kože.
Ale som za očkovanie, a aj všetky povinné má. Dokonca u nej som riziko a prínos pri Covide vyhodnotila, že áno ju proti covidu dám zaočkovať.
Nebola by som ale u pediatra, ktorý by očkoval "za každú cenu"

danginko
12. júl 2022

@naturalgazda podpisovat nic nemusi👍

naturalgazda
12. júl 2022

@danginko dokonca.............