Pekný utorok prajem 😊
Viete mi, prosím poradiť skvelého pediatra v Košiciach? Môže byť kľudne aj súkromný, podstatné je,že neodflákne prehliadku za 3 minúty, nemá problém odpovedať na otázky a akútne je ochotný dvihnúť telefón aj mimo pracovného času. Ak by vedel aj po anglicky to by bolo už úplne dokonalé 🙏 Existuje tu niekto taký?
Vopred ďakujem.
@lilizzachy aj my chodime ku Gorelovej, nikdy som s nou nemala ziaden problem, akurat s tym dovolanim sa, ale odkedy ma dve sestricky uz je to lepsie. Vzdy dokladne vysetrila, robi crp, odpoveda mi na vsetky otazky slusne, posle aj k odbornym lekarom ak treba.
Chcela som sa opytat ci by ste mi neposlali do spravy mail na pani dr, mne ho raz sestricka davala ale niekde som ho stratila 🙈
Ako ani predavacka ti nenareze v obchode sunku po zaverecnej preco by mal niekto riesit pracu aj mimo ordinacnych hodin? Trosku uz to niektore mamicky prenahaju.. ak mas problem mimo ordinacnych hodin mas bud pohotovost alebo si pockaj do dalsieho pracovneho dna
@gr3tch3n MUDr. Ľudmila Gorelova na jazere, ale po anglicky neviem či vie 🙂 pani doktorka je milá, profesionálna, ľudska, má dve sestričky takže telefón dvíhajú. Nikdy ma neodbila ani nedala pocítiť že sa pýtam nejaké hlúposti. Ak je problém, dieťa poriadne vyšetri, zavolá ho na kontrolu. Poradí vždy aj cez telefón keď si ju vypýtam, sestričky sú tiež profesionálne vedia poradiť mnohokrát aj ony. Za mňa top lekárka. Mimo pracovnej doby nedvíha telefón, ale na mail odpovie do pár hodín, niekedy aj hneď ak sa jedná o niečo akútne.