Pediater nad Jazerom

kissova
4. máj 2023

Mamičky poradíte mi pediatra ktorý berie nových pacientov a má aj milý prístup k deťom? Potrebujem preložiť staršie deti od našej doktorky a nahlásiť pediatra v pôrodnici keďže čoskoro rodím, ďakujem

malebiele
4. máj 2023

@kissova ja som nadmieru spokojna s MUDr. Frigovou, skuste zavolat ci stale berie aj novych pacientov, nedavno este brala

bela30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bela30
4. máj 2023

@kissova Mudr. Šašalová

matkahelka
4. máj 2023

@kissova my chodime k mudr.gorelovej.spokojnost

14petulka88
4. máj 2023

Gorelova top, ale ma velmi vela pacientov.

kissova
autor
5. máj 2023

@malebiele pýtala som sa aj na Facebooku v skupine jazero a skoro všetky odpovede boli zhodné s vašou len jeden pán mi napísal že predpisuje kopec ATB a nejde veľmi do hĺbky problému, teraz máme lekárku ktorá hneď po príchode odpichne crp a podľa výsledku riešime či treba ATB alebo nie a takú by som chcela aj teraz

malebiele
5. máj 2023

@kissova nam predpisala ATB len ak boli potrebne, brala vtedy synovi z prsta CRP. Pokial to nebolo nutne, odporucila len volnopredajne lieky z lekarne ci na kasel alebo sopel, z mojej skusenosti, ja som spokojna, pani doktorka je velmi mila a poradi aj po telefone kedykolvek ak mame nejaky problem a bud povie aby sme prisli alebo odporuci co si mame kupit z lekarne, teda nemusime zbytocne chodit, syn ma 2,5r.

linda00
9. máj 2023

Mudr. Ongaľova … my ju mame a je výborná

gabika_81
25. máj 2023

V Detskej nemocnici sme otvorili novú ambulanciu, prijímame nových pacientov 🙂 viac informácii na amb.vldd@dfnkosice.sk, dohodneme osobne stretnutie 🙂