Pediater MUDr. Čuhová - Košice

erikulo
6. okt 2021

Dobrý deň, viete mi prosím odporučiť dobru milú pediatričku, ktorá má naozaj milý prístup k deťom a je trpezlivá? S dr. Čuhovou nemáte niekto skúsenosti? Ďakujem

gumkac19
6. okt 2021

@erikulo my chodíme k MUDr Marinovej super je

pininka1
7. okt 2021

Cuhova je top.

erikulo
autor
8. okt 2021

@pininka1, Môžem sa opýtať, či ste náhodou neriešili u Dr. presun očkovania, či s tým nemala problém. Chcela by som trochu posunúť očkovanie u syna, ďakujem.

pininka1
8. okt 2021

@erikulo my nie, u nas bolo vsetko ok, ale urcite sa budete vediet o tom porozpravat a dohodnut.

veroniickaa
11. okt 2021

Pani Dr. Čuhová je veľmi milá a dobrá doktorka. Vždy nám zodpovedala všetky otázky a nikdy nás s ničím neodbila. Aj cez telefón sme riešili už nejaké veci a venovala tomu čas a taktiež na druhý deň sa zaujímala o dcérkin stav. Má aj milú sestričku. Naozaj sa s ňou dá porozprávať a poradí. A čo sa týka posunutia očkovania, naša mala mať očkovanie na 15 mesiacov, ale deň predtym dostala teploty, tak sme volali a hneď sa to zrušilo a presunuli sme na neskôr. Akurát sa je tam ťažké dovolať, väčšinou je obsadené... Ale pani doktorka večer odpovedá na maily.

katka_karla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wuawua
9. apr 2022

@veroniickaa a aký má pani doktorka mail? Som ani nevedela, nikdy sa neviem dovolať. :D Napriek tomu, na ňu ale nedám dopustiť. Je skvelá. Taká pokojná a trpezlivá. Dnes je málo takých lekárov.

veroniickaa
9. apr 2022

@wuawua úplne súhlasím 🙂 no a jej mail je adrianacuhova@hotmail.com