Viete mi odporucit nejake miesta v Kosickom centre resp sirsom centre, kde zvykne byt nejake volne miesto pocas dna a nie je to velmi krkolomne tam zaparkovat?
Nie som z Kosich tak sa tak nevyznam a ano, viem parkovat, len mi to trva dlhsie a chcem sa vyhnut stresu z hladania miesta a parkovania v plnke niekde na Alzbetinej, Masiarske, v Auparku... radsej sa prejdem, ako tam zazivat vytrubovanie a nervy, lebo kazdy sa ponahla. Dakujem.
Ja vždy len Aupark 🤭 Istota.
Ako začiatočník som vždy parkovala na platenom mestskom parkovisku pri Hlavnej poste Mojzesova ul. Nikdy nikto na mňa nevytruboval, dobrý vjazd aj výjazd.
Zbrojničná je fajn kvôli "šikmému" parkovaniu (neviem si spomenúť na správne slovo 😂), akurát keď vychádzaš/cúvaš, pomaly, aby ti auto nevybehlo. Ale je to jednosmerná, tiež výhoda.
A skoro vždy som tam našla nejaké voľné.
Menšia šanca na voľné miesto, ale dobre sa parkuje je Hradbová (tam máš pána v kabínke kde platíš parkovné), na Kostlivého alebo Šrobarka pri UPJŠ (len obe skôr až poobede/večer voľné kvôli škole).
Ja zvyknem na Krmanovej ulici,ked idem do Auparku alebo do Dargova
Zalezi kde chces ist a o kolkej, za mna parkovanie pri jumbe. Ak to tam bolo plne, tak som sla rovno pred hilton, tam bolo kopec miesta este
Zavisi na ako dlho, aupark je financna samovrazda na dlhsie+ pre nesikovneho parkovaca stres, treba ist na zachytne tie su lacnejsie
Ahoj,ja odporúčam parkovanie pri bývalom malom Tescu 🙂 je tam vždy voľné miesto a do centra to máš kúsok..síce zaplatíš tak ako všade za parkovanie ale nemusíš sa motať kade tade 🙂
Ja zvyknem v auparku koli miestu alebo pred mlynskou, ked sa mi nechce hladat miesto necham auto na terase a idem elektrickou :D
My občas keď ideme parkujeme na Bačikovej ulici, je to priamo centrum pár minút pešo ale iné miesta nepoznáme 😀 tak šupneme hneď kde je voľne. Zatiaľ nebol problém nájsť voľne miesto tam 😊 a rada sa pripnem prečítam kde sa ešte dá