Ahojte,
neviete mi prosim poradit kde v KE zozeniem ovocie, zeleninu a maso v bio kvalite na prve prikrmy? Zatial som skusala Lidl, no tam je sortiment velmi obmedzeny. Napadla mi este Billa a Fajne, no neviem kde zozeniem maso - asi skor od nejakych lokalnych farmarov?
Dakujem za rady.
Bio mäso som videla vo Freshi na mäsových pultoch, trochu bokom od ostatných druhov mäsa, zabalené vo fólii (napríklad v OC Merkúr na Boženy Nemcovej). Majú aj bio ovocie/zeleninu, ale ponuka je trošku iná v každej predajni. Majú aj iné potraviny v bio kvalite 😊
Ved vo fajnych mas maso z farmy topolnica
Ja som tak dobru a kvalitnu kuracinu/morcacinu este nevidela v obchhode a s masom z inych potravin sa to neda zdaleka ani porovnat
A zelenina no ked dojde cerstva je to super ale ked nemaju dolozene je to bieda
@luckabambulka vo Freshi mávali, nad Jazerom na konci ako končia električky. Tam bol celkom dobrý výber. Neviem ako dnes ale môžeš skočiť pozrieť.
U nas su aj take kadejake male predajne, kde maju od farmarov a lokalnych pestovatelov zeleninu, ovocie, maso. Skus take nieco pohladat. Alebo este mi napadlo, ze priamo sa nakontaktovat na nejaho zahradkara.