Ovocie, zelenina a mäso v bio kvalite

luckabambulka
4. jún 2024

Ahojte,

neviete mi prosim poradit kde v KE zozeniem ovocie, zeleninu a maso v bio kvalite na prve prikrmy? Zatial som skusala Lidl, no tam je sortiment velmi obmedzeny. Napadla mi este Billa a Fajne, no neviem kde zozeniem maso - asi skor od nejakych lokalnych farmarov?

Dakujem za rady.

gastanka32
4. jún 2024

U nas su aj take kadejake male predajne, kde maju od farmarov a lokalnych pestovatelov zeleninu, ovocie, maso. Skus take nieco pohladat. Alebo este mi napadlo, ze priamo sa nakontaktovat na nejaho zahradkara.

revikat
4. jún 2024

Bio mäso som videla vo Freshi na mäsových pultoch, trochu bokom od ostatných druhov mäsa, zabalené vo fólii (napríklad v OC Merkúr na Boženy Nemcovej). Majú aj bio ovocie/zeleninu, ale ponuka je trošku iná v každej predajni. Majú aj iné potraviny v bio kvalite 😊

taktotedanie
4. jún 2024

Ved vo fajnych mas maso z farmy topolnica
Ja som tak dobru a kvalitnu kuracinu/morcacinu este nevidela v obchhode a s masom z inych potravin sa to neda zdaleka ani porovnat
A zelenina no ked dojde cerstva je to super ale ked nemaju dolozene je to bieda

lenkakravcova
4. jún 2024

@luckabambulka vo Freshi mávali, nad Jazerom na konci ako končia električky. Tam bol celkom dobrý výber. Neviem ako dnes ale môžeš skočiť pozrieť.