Oslava v Geste

lencika1
11. máj 2024

Ahojte, budeme mat oslavu v Geste. Chcem sa opýtať kto ste tam mali alebo boli na nejakej oslave čo odporucite a naopak radšej neodporučite z menu a tiež zákusky pripadne aj torta či chutila..
Dakujem

sandy84
13. máj 2024

Ja sa pridávam k otázke,tieŽ tam zvažujem.

luckabambulka
4. jún 2024

@lencika1 My sme tam mali male svadobne posedenie minulu jesen a bolo to najlepsie rozhodnutie. S jedlom, dezertmi aj servisom sme boli velmi spokojni. Svadobnu tortu sme mali vlastnu na vynimku - museli sme si preto objednat dezerty od ich cukrarky v urcitej hodnote (primarne vlastne torty nepovoluju, musite si objednat od nich). Mali sme 1 vegetatiana a dalo sa v pohode vybrat z ponuky. Ako predjedlo sme mali trilogiu, velmi odporucam kacaci vyvar, ako hlavne sme mali Pecena br. panenka so zemiakovym pyre - tiez vyborne a z dezertov odporucam pavlovku, mangovy mousse, roladku a co mi velmi neberie ale to je cisto moj vkus su tartalerky, ale mali sme i tie a hostom chutili.

Snad som pomohla.

lencika1
autor
5. jún 2024

@luckabambulka Dakujem nakoniec sme mali aj my tam. Vsetko bolo ok dali sme švédske stoly. Pavlovky a tiež sme mali vlastnú tortu aj ich. Mali by to nazývať tortovy zakusok alebo nejak tak 🤣 ale v pohode. Čo jedine mozem vytknúť že kým sme balili a lúčili tak to zarátali do casu navyše a chceli doplatok 20€ 😅🤣 mali sme ucet 700€ od 12 15 o 15 sme dopili kávy a dali sa na odchod. Takze toto bolo mierne trápne..