Oplati sa ísť v novembri do ZOO Košice?

1. nov 2024

Chceli by sme ist do ZOO Košice, nie je to už neskoro? Oplati sa aj v novembri?

sweet20
1. nov 2024

My niekedy chodime aj akokeby vramci prechadzky.. nam sa tam paci aj pred zimou

sweet20
1. nov 2024

Na ich instagramych fotkach mas aktualne foto

koniarova
1. nov 2024

Boli sme minulý týždeň. Bolo tam super a celá ZOO bola len pre nás. 😁😁👍

pinkgirl
1. nov 2024

Občas zájdeme aj takto po sezóne. Zvieratá ktoré sú cez zimu v uzavretých priestoroch síce nevidíš, ale stále je to pekná prechádzka. Len si daj pozor na otváracie hodiny, sú kratšie.

autor
1. nov 2024

@pinkgirl čiže bude menej zvierat Ano? Lebo budeme cestovať až z Oravy, tak či radšej počkať na leto alebo môžeme aj teraz

pinkgirl
1. nov 2024

Áno bude menej zvierat. Teplomilné zvieratá sú zazimované. Ale tulene, tučniaky, medvede a mnoho ďalších uvidíte. Na prvú návštevu by som si asi vybrala radšej jar. Ale ak idete na návštevu regiónu a chcete viac vidieť, tak kľudne aj zoo.

katkaseiner
1. nov 2024

priprav sa na kopec chodenia, zoo je velka...ale moji vladali zbehnut na bobovu drahu aj pred aj po prehliadke zoo

autor
1. nov 2024

@katkaseiner a na kolko to vychadza časovo? Keďže je otvorena iba do piatej mimo sezóny

viestta
1. nov 2024

mozno bude aj viac zvierat ako v horucom lete, ked sa poschovavaju do tiena pred horucoavou

katkaseiner
2. nov 2024

velmi tazko povedat, my sme tam boli cez 2 hodiny a nakoniec sme ju asi ani nepresli celu. Ale teda mna noha bolela cize ja som aj pomalsie chodila..

koniarova
2. nov 2024

Mne sa teda nezdalo minulý týždeň,že bolo málo zvierat. Tie zazimované sa dali pozrieť vo vnútri.

biba_18
3. nov 2024

aj 3-4 hodiny, záleži ako rýchlo budete behať ☺️