Chceli by sme ist do ZOO Košice, nie je to už neskoro? Oplati sa aj v novembri?
Na ich instagramych fotkach mas aktualne foto
Boli sme minulý týždeň. Bolo tam super a celá ZOO bola len pre nás. 😁😁👍
Občas zájdeme aj takto po sezóne. Zvieratá ktoré sú cez zimu v uzavretých priestoroch síce nevidíš, ale stále je to pekná prechádzka. Len si daj pozor na otváracie hodiny, sú kratšie.
@pinkgirl čiže bude menej zvierat Ano? Lebo budeme cestovať až z Oravy, tak či radšej počkať na leto alebo môžeme aj teraz
Áno bude menej zvierat. Teplomilné zvieratá sú zazimované. Ale tulene, tučniaky, medvede a mnoho ďalších uvidíte. Na prvú návštevu by som si asi vybrala radšej jar. Ale ak idete na návštevu regiónu a chcete viac vidieť, tak kľudne aj zoo.
priprav sa na kopec chodenia, zoo je velka...ale moji vladali zbehnut na bobovu drahu aj pred aj po prehliadke zoo
@katkaseiner a na kolko to vychadza časovo? Keďže je otvorena iba do piatej mimo sezóny
mozno bude aj viac zvierat ako v horucom lete, ked sa poschovavaju do tiena pred horucoavou
velmi tazko povedat, my sme tam boli cez 2 hodiny a nakoniec sme ju asi ani nepresli celu. Ale teda mna noha bolela cize ja som aj pomalsie chodila..
Mne sa teda nezdalo minulý týždeň,že bolo málo zvierat. Tie zazimované sa dali pozrieť vo vnútri.
aj 3-4 hodiny, záleži ako rýchlo budete behať ☺️
My niekedy chodime aj akokeby vramci prechadzky.. nam sa tam paci aj pred zimou