Operácia očí iClinic Košice

jckm
15. okt 2023

Dobrý deň prajem,

chcem sa Vás žienky opýtať na Vaše skúsenosti s touto klinikou?
V ktorom ročnom období ste boli Vy na operácií, kedy je to vhodné?

Ďakujem veľmi pekne a prajem ešte peknú nedeľu 🙂

anika378
15. okt 2023

@jckm Ja som bola tiež v Košiciach, ale Oftum ..Skvelá klinika, nedám na nich dopustiť. A to všade ma odmietli , že operácia nie je možná. Až u nich má operovali. Prešli už 2 roky a stále vidím super. A pred operáciou som mala Ľ oko 7,5 a P oko 3,5

jckm
autor
15. okt 2023

@anika378 a kedy si bola leto/jeseň alebo zima ? 🙂 a dakujem pekne

melanta
15. okt 2023

Iclinic čelí množstvu trestných oznámení, samotný úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou ich obvinil z nesprávnych a chybných zákrokov. Je toho plný internet.

anika378
15. okt 2023

@jckm 22 decembra som bola

anika378
15. okt 2023

@jckm v Iclinic v KE bola moja sesternica a napriek operácii nosi okuliare stále. Zbytočne vyhodené peniaze

taktotedanie
16. okt 2023

@jckm iclinic urcite nie
Za mna urcite oftum
Obdobie je jedno tak ide o to, ci ste vobec vhodny kandidat na taku operaciu

6myska
16. okt 2023

@anika378
@taktotedanie
Dievcata, obe ste boli s dioptriami? Ja rozmyslam od leta, no bojim sa 🙈 vyberam medzi Oftum, 3F a Vesely, neviem si vybrat..podla coho ste sa rozhodli pre Oftum? Velmi mi pomozete. iClinik som zavrhla hned na zaciatku

anika378
16. okt 2023

@6myska Mne už pred 5 rokmi hovoril očný lekár, že to sú najlepší odborníci na oči. Potom som nejak zabudla nato a keď sa mi zhoršil zrak bola som asi v 5 klinikách a všade povedali nie, to sa nedá operovať. A jediní v Oftum boli ochotní my urobiť vyšetrenia, skonzultovat môj stav s manželom, ďalšími odborníkmi a potom ma aj operovať.

taktotedanie
16. okt 2023

@6myska ja nosim okuliare a nikdy by som taku operaciu nepodstupila
Pracujem na ocnej ambulncii a mozem vam len odporucit oftum dr juhasa mladsieho

jckm
autor
16. okt 2023

@anika378 dakujem pekne za komentar 🙂

jckm
autor
16. okt 2023

@melanta dakujem pekne za komentar 🙂