Odstránenie krčových žíl

berinkaj
10. aug 2024

Ahojte…po dvoch porodoch mam na pravej nohe vypuklu zilu. Chcem si ju dat urobit ale zaujima ma z vasich skusenosti komu sa zverit do ruk aku techniku ste podstupili a ako to s odstupom casu so zilami vyzera u vas. Dakujem

pininka1
11. aug 2024

Podstúpila som v januári, laserom, poliklinika Terasa, doktorka Granda, nič lepšie som nemohla urobiť, ľutujem ze som to toľko odkladala

soulmaya
11. aug 2024

@pininka1 ahoj. bol to bolestny zakrok? kolko si platila? tiez si chcem dat zily do poriadku

pininka1
11. aug 2024

@soulmaya nie bolestivé, skôr nepríjemné je to kým ti to opicha, ale nič co by sa nedalo vydržať. Platila som 200 eur.

klaudulixx
12. aug 2024

@pininka1 ahoj, prosim ta a ako dlho to vsetko trvalo? A mohla si hned chodit a cvicit?

pininka1
12. aug 2024

@klaudulixx odišla som normálne po svojich, týždeň som ostala doma, ale nieje to nutné, jeden deň to bolo citlivé a potom už úplne ok. Trvalo to 45 minút a najviac trvá to znecitlivenie, samotný laser je parminutova zalezitost

ketrinka347
13. aug 2024

@pininka1 kde ti to robili?

pininka1
13. aug 2024

@ketrinka347 pozri hneď môj prvý komentár

deny3
14. aug 2024

@pininka1 prosim ta, ako dlho si čakala na termin zákroku? Robili ti celu nohu, ci len lýtko? Ja stále váham, ci absolvovať klasickú operáciu, ci laser, co ta presvedčilo?

pininka1
14. aug 2024

@deny3 mne museli celú, išlo mi to až od slabín, ale zasa pod kolenom v polke lýtka to končilo a niektoré mi vybrala ona bez laseru. Ale behom tej operácie. Na termín sa caka dlhšie, ale ja som vedela ze chcem v zime alebo na jeseň, takže sme sa tak dohodli, oni čakajú ako majú voľnú sálu, čiže tak dva tri mesiace už vedia kedy sa dá operovať. Mňa presvedčilo to, že sestru prehovorili na klasickú predomnou u inej doktorky a mala hrozne bolesti, dlhá rekonvalescencia, 6 týždňov bola mimo. Ja som za dva dni pobehovala akoby nič.

deny3
14. aug 2024

@pininka1 vsak to, mne treba robit obe, cele nohy, ale cena poteší, pred par rokmi mi dávali vyššiu cenu, uz presne nepamätám kolko, no, asi tuto zimu to zase nestihnem, ale musim uz riesit, začínajú bolieť žily.

berinkaj
autor
15. aug 2024

@pininka1 ja tiez potrebujem celu nohu od slabin…neponukali ti moznost lepenia?

pininka1
15. aug 2024

@berinkaj vraj na môj stav už sa to nedalo dat