Ahojte…po dvoch porodoch mam na pravej nohe vypuklu zilu. Chcem si ju dat urobit ale zaujima ma z vasich skusenosti komu sa zverit do ruk aku techniku ste podstupili a ako to s odstupom casu so zilami vyzera u vas. Dakujem
@pininka1 ahoj, prosim ta a ako dlho to vsetko trvalo? A mohla si hned chodit a cvicit?
@klaudulixx odišla som normálne po svojich, týždeň som ostala doma, ale nieje to nutné, jeden deň to bolo citlivé a potom už úplne ok. Trvalo to 45 minút a najviac trvá to znecitlivenie, samotný laser je parminutova zalezitost
@pininka1 kde ti to robili?
@ketrinka347 pozri hneď môj prvý komentár
@deny3 mne museli celú, išlo mi to až od slabín, ale zasa pod kolenom v polke lýtka to končilo a niektoré mi vybrala ona bez laseru. Ale behom tej operácie. Na termín sa caka dlhšie, ale ja som vedela ze chcem v zime alebo na jeseň, takže sme sa tak dohodli, oni čakajú ako majú voľnú sálu, čiže tak dva tri mesiace už vedia kedy sa dá operovať. Mňa presvedčilo to, že sestru prehovorili na klasickú predomnou u inej doktorky a mala hrozne bolesti, dlhá rekonvalescencia, 6 týždňov bola mimo. Ja som za dva dni pobehovala akoby nič.
Podstúpila som v januári, laserom, poliklinika Terasa, doktorka Granda, nič lepšie som nemohla urobiť, ľutujem ze som to toľko odkladala