Odhlučnenie bytu v Košiciach

cefka29
25. jan 2022

Zdravím vás, vedel by mi tu niekto poradiť firmu ktorá sa venuje odhlučňovaniu bytov? Najlepšie v okolí Košíc. Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliennka1
25. jan 2022

@viestta druhy pripad - myslis vtedy, keby oni robili hluk a chcu odhlucnit, aby ich nebolo pocut? 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaachesa
25. jan 2022

My sme chceli trochu ušetriť susedov pod nami keď začne syn chodiť aby to nebolo veľmi počut. Dali sme pod plávačku najhrubšiu možnú podložku aby to tlmilo hluk pri chôdzi/behu, no po roku sme museli komplet všetko v celom byte vybrať a vymeniť za klasickú podložkuu.🤦😅 Strašne nám podlaha vrzgala kvôli tej podložke. Muž potom išiel za susedmi aj s fľašou vína že teda asi bude viac hluku, no oni vraj nič nepočuli ani vtedy ani teraz 😅 Buď majú odhlučnenie u seba, alebo sú trochu hluchí 😀

liusa82
25. jan 2022

byt rovná sa vyhodené paniaze aspoň podla mňa.My sme si v byte prežili peklo.Teraz sme pekne v domčeku a konečne sa nestresujem

cefka29
autor
25. jan 2022

@viestta chceme odhlucnovat kvoli susedom, nevravim ze su nejaki extra zli ale akosi im nejde rozpravat sa normalne, zatvarat dvere normalne atd. A mne to strasne prekaza ze ani vecer nemame klud. Viem ze je to narocne to odhlucnovanie, preto by som potrebovala konzultovat to s niekym kto s tym pracuje a prebrat moznosti. Ak by mi garantovali aspon o 50% menej hluku tak by som isla do toho. Byvanie nam inak vyhovuje uplne vo vsetkom, len by to chcelo este trosku zdokonalit 🙂

cefka29
autor
25. jan 2022

@liusa82 s tym absolutne nesuhlasim, sused dokaze zneprijemnit byvanie tak v byte ako v dome. Mozno nie prave dupotom ale inak.

liusa82
25. jan 2022

@cefka29 a preto som napisala že pre mňa je byt vyhodený peniaz pre niekoho nemusi.Niekomu nevadi buchot z bytu mne zas ked sa kosi okolo domu alebo cirkulár to ani nevnimam.To je väčšinou len chvilku pričom buchot z bytov je skoro v kuse

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
25. jan 2022

@liusa82 absolutne nesuhlasim. Predstav si suseda, ktory ti prehadzuje exkrementy jeho psov cez plot. A ma party pre bazene kazdy vikend, cele leto. Do 5 do rana.

zuzuliennka1
25. jan 2022

@liusa82 mne by zas vadil sused, co si v kuse na zahrade cosi vrta, bezi cirkular alebo robi kazdy vikend nejaku party, do toho dedinsky rozhlas…
otravni susedia dokazu byt aj ked byvas v dome a tiez mozes mat klud, aj ked byvas v bytovke

didi2102
25. jan 2022

@cefka29 my sme chceli odhlucnit tiež byt, aspoň že to kúsok pomoze, bol jeden pán povedal že možno nám to pomôže 30percent , odhlučnenie len jednej steny 1000€, museli by sme komplet všetko aj tak by sme počuli , rozumej steny,strop,podlahu, cena jak ... Nedali sme nič nakoniec

liusa82
25. jan 2022

@mirage No tak my našťastie takých nemáme.My sme posledný dom už je koniec dediny potom a ti naši sú tak dalej takže tu je to pohoda

cefka29
autor
25. jan 2022

@didi2102 tak to si ma nepotešila, čakala som že to bude drahe ale 1000e za stenu? 😲 a vieš mi povedať čo to bolo za pána? Nejaký odborník?

didi2102
25. jan 2022

@cefka29 bolo to už 6r dozadu,neaka naj firma na SR,už mám aj iný mail a k staremu neviem heslo , oni brali za M2 20-50eur podľa typu, bol ale férový , lebo mohol zarobiť a tváriť sa že veď sme to chceli , dačo by pomohlo ale neodstránilo by sa to,oni robili také jak druhé steny,normálne konštrukcia čiže by ti vzali aj dosť z priestoru,no ozaj povedal že by to nemalo väčší zmysel len v tej obývačke a len jedna stena

krekerce
27. jan 2022

@cefka29 my sme riesili ten isty problem. Kontaktovala som vtedy profi firmu, uz si nepamätám aku, tiez pan hovoril ze najlepsi efekt by bol keby susedia spravia izolaciu u seba. Ze ak to robime u nas to nebude mat taky efekt....myslim ze vtedy ( pred 5 rokmi) cena za stropy v celom byte bola okolo 3000 eur. Nakoniec maister co nam robil zvysok rekonstrukcie nas presvedcil ze staci dat izolaciu (mineralnu vlnu) a sadrokarton diamant asi... Hodnotim to tak ze trochu to pomohlo, neviem ake by to bolo od profi firmy. Utlmilo to najma hlasy, teda rozhovory, dupot pocut stale.

balint83
29. jan 2022

@cefka29 ja som pod sádrokartón dal izoláciu. Jednak proti hluku a za druhé aby teplo neodchádzalo preč za ten týždeň či sme prerabali som doslova počul od suseda nadomnou ešte aj ako mu lyžička spadla na zem . Nehovorím že teraz nepočuť nič no zlepšilo sa to dostatočne . Taktiež pod podlahou mame mame izoláciu. Tiež reflexnú krokova na vysoké namáhanie keďže mame drobca a aby susedia nenadávali pod nami .

sivan
20. okt 2024

@cefka29 Zohnali ste niekoho?