Očná optika na východe Slovenska

28. júl 2024

Ahojte. V ktorych optikach na vychode si dávate robiť nové okuliare? Aj za prijateľné ceny 🙂

terezka1947
28. júl 2024

Prejdite si jednotlivé optiky v okolí a urobte si názor na tovar,odbornosť,atď.
Lebo prijateľné ceny pre jedného,môžu byť neprijateľné pre iného😉
A kvalita je tiež na zváženie. Neoplatí sa z dlhodobého hľadiska kupovať čím lacnejšie,veď na zdraví oči sa šetriť nedá a nemá,ale zase neznamená,že drahé je automaticky kvalitné 😉

viestta
28. júl 2024

My chodime do optiky Merkur na tr. SNP v Kosiciach.

taktotedanie
28. júl 2024

Optika sasa v zuzkinom parku

zzzuzzzu
28. júl 2024

@autorka ...ako pise @viestta, Optika Merkur, je to v rohovom bloku oproti Novej nemocnici na prizemi, ludia zvyknu stat v rade i na chodniku pred blokom, nech Ta to nepomyli, je to uplne bezne, kedze zaujem je velmi velky a ceny i servis ma siroko-daleko najlepsi, pani majitelka je, myslim, Ukrajinka, a velmi ochotne poradi, bleskovo objedna, ak by nahodou nebolo cokolvek ihned k odberu a ma vyborny vyber zo vsetkych znaciek vratane noviniek na trhu, odporucame i my 👍

zzzuzzzu
28. júl 2024

... este doplnim, ze i terminovo je na rozdiel od optik v obchodnych centrach velmi flexibilna, co je tiez velke plus, mladsi syn si pocas sviatkov nechtiac poskodil okuliare, skla Nikon, vsade na objednavku do 4-6 tyzdnov, zavolali sme jej na cislo uvedene na dverach a ochotne prisla, ponukla novy ram i vyhovujuce skla a do hodinky sme napriek sviatkom odchadzali s novymi okuliarmi 👍 ...

radushka11
28. júl 2024

Optika Excellent v Moldave.

daniella08
29. júl 2024

Obehala som takmer všetky optiky v Košiciach. Naj je podľa mňa optika Peso na KVP nad Billou.

mirib11
29. júl 2024

Ak nemusi byt priamo v KE, odporucam ist do Sečoviec 🙂

akinomel
30. júl 2024

Optik Petrík na Komenského ul. Košice. Okuliare si tam dávam robiť vždy. Podľa mňa top kvalita, služby aj odbornosť.

palomka
8. aug 2024

Eštok Michalovce