ahojte nepoznáte nejakú očnú ambulanciu kde ma zoberú čim skôr a nebudem čakať 3 mesiace ? ďakujem
@monika4487 hej videla som to ale keď chcem si rezervovať termín tak pýta 15€
@nikoletaniki 15€ je dobrá cena pokiaľ je to lekárka, ktorá rozumie svojej práci a má výborné recenzie. Neschopná lekárka chcela po mne 20€ za založenie karty... 😉
@fido69 to je len to že si rezervujem termín to platím stránke a potom sa ešte platí lekárovi
@nikoletaniki To sa mi nechce veriť. Stránka berie za rezerváciu malé čiastky (1-2€). Ostatok ide lekárovi za rezerváciu termínu.
Kompletný rozpis poplatkov by mal byť uvedený na stránke. Naše zdravotníctvo je bezplatné len v ústave. Realita je bohužiaľ iná.
@nikoletaniki lekárovi už neplatíš nič. Stále chodíme na vyšetrenia cez návštevu lekára.
@pictbridge niektorym ano. Hladala som ocnu v ba minuly tyzden - za termin bolo cca 15e a za vysterenie 50-100e
Skus Vesely Bastion Dr Obuchanicova, Dr Sedlicka, Dr Matejovic na severe, Dr zgabur v tip tope,
Platis nirco len vo veselom odtatne preplacane poustovnou v plnej sume cize zadarmo
Zbytocne cez nejaku navstevu lekara
@nikoletaniki
Alebo ak sa ti zdá 15-20€ veľa,skús cez top doktor.sk -ja som bol za 33€. 🤣
@taktotedanie u veselého som sa objednala bola som objednaná a potom mi to zrušili a dali mi termín o 2 mesiace
@nikoletaniki tak skus tych dalsich
Alebo este 3F na terase, odporucam sa vyhnut oftumu na moldavskej
@nikoletaniki ja chodím na rastislavovu do Agnes optik majú na stránke svoj systém komplet vyšetrenie je za 25 eur.uzasna lekárka. A čakačka ziadna. Vyberieš si dátum aj čas.
@pictbridge dá sa to aj na nete alebo musím ísť osobne ? Ďakujem 🥰
@nikoletaniki Ak si poistenec unionky skús neoviziu, majú to ako benefit
@katka700 neovizia ma pobocku v ke?
Pozrite si stranku www.navstevalekara.sk vyberte si tam mesto,.oftalmologa.Su tam aj recenzie pacientov.