Kde je v Košiciach najlacnejšie obedové menu? Vďaka
Dakedy bol v košiciach taky skoro až pajzel... nespomeniem si už na nazov, ale bolo to na tej ulici jak dominikansky kostol... je tam aj nejaka pivareň (Golem asi?) A tam ti vyvarali celkom dobre jedla, nevyzerali síce úplne vábne, ale zober si to tak, že mala polievka bola pol litrova a veľka bola 8 decova... no mal to problem človek stroviť :D A ceny boli super.
Potom bola ešte krčma s denným menu. Chápem, že nechceš, ale ver mi. Na križovatke medzi dargovom a južnou triedou na krajičku (na špici) nejaká krčma, robila tam vtedy taka fajna sexica. Menučko lacné, v živote som nejedol lahodnejšiu stravu. Zamieril som ti to presne na dvere, odscrolluj si ;)
https://www.google.sk/maps/@48.7162636,21.26068...
Papkacik.sk objednavam roky donaska menu chutne za super cenu 5.7
Vietnamska restika Panda na Fejovej. Brutálne porcie. Ale keď vieš tak radšej zabaliť a zo sebou. Nevyzerá to tam veľmi pekne🫣
Skús poscrollovať na insta foodtipskosice alebo mu napíš, mne Dragan poradil, keď som hľadala jednu reštiku.
Tuším Precise Kantína má veľké, chutné a za normálnu cenu porcie. Na stránke majú aj vypísané menu a ceny.