Nová verzus stará pôrodnica

tajnahostka
20. jan 2024

Ahojte prosim vas poradte mi do ktorej nemocnici ist rodit medzi Novou a Starou som prvorodicka. Okolie ma odhovara od Novej :-/

janadj
20. jan 2024

@tajnahostka oboch synov som rodila v novej (2019,2022) bola som spokojná s pôrodom a starostlivosťou 👍 co sa týka priestorov to je o inom, ale tých pár dni sa dalo

vkatush
20. jan 2024

Ja som bola v starej, nemám zlého slova.
Ale bol som nastavená celý čas tak, že keby došlo k predčasnému (do 37tt), tak idem do novej kvôli neonatológii.

Kamošky boli aj stará, nová, Šaca, väčšina má z každej dobrú skúsenosť.

ivangeline
20. jan 2024

V novej 4x.. Okrem prostredia...vsetko ok az super. 🙂

banalu
20. jan 2024

Uprimne, je to jedno, natrafit na zlu (rozumej neempaticku smenu) mozes hocikde. Ak by som musela zas rodit, zazmluvnila by som si dobru PA (u ktorej by som si spravila aj predporodnu pripravu), a sla by som rodit tam kde pracuje aby mohla prist aj mimo sluzbu a zaroven tam vedela "ako to tam chodi".

wishes
21. jan 2024

ja sa teraz marci chystam rodit v starej, som prvorodicka, tak dufam, ze vsetko bude ok 🙂

valeriakadarova
21. jan 2024

@tajnahostka rodila som v starej predčasne a bola som so všetkým spokojná🙂

mimi20122
21. jan 2024

Ja som rodila zač. januára v starej a všetko super, na sále aj na odd šestonedelia, pani primárka je super 🙂

taktotedanie
21. jan 2024

Nova nemocnica uz len z toho dovodu na akej urovni je tam neonatologia a patolog novorodenci tam maju spickovu starostlivost
Ak porodis dole ( ako napr moja znama) samozrejme dieta v fyziologickej gravidity vsetko malo byt ok ale nebolo dieta prevazali do novej nemocnice, znama ostala 2 dni po cisarskom v starej- depresie brutalne, podpisala reverz a hore ju uz nehospitalizovali s dietatom takze trauma ides domov bez dietata lebo nemozes ostat pri nom , znama s bolestami po cisarskom a sed doma pri prazdnej postielke ..ak by rodila v novej aspon by mohla za dietatom kedykolvek a tak stres kazdy den do nemocnice s odsatym mliekom a len ako navsteva

tajnahostka
autor
22. jan 2024

@taktotedanie dakujem pojdem do Novej urcite si toto nenecham aby mi skakali po hlave ze kde mam ist a kde nie rodit. !!

taktotedanie
22. jan 2024

@tajnahostka tak je to na vas ale tie tri dni ak vsetko bude ok clovek vydrzi, zlu smenu chytis v kazdej nemocnici ale kazda smena je len 12hod a potom odchadzaju prec..
A skrz novej nemocnice a tej neonatologie keby nieco lebo zo starej do novej nehospitalizuju matku s dietatom

daniella08
22. jan 2024

Prvý pôrod v starej. Maximálne zanedbanie! 12 hodin ma rodiacu nikto neriešil, v noci ani raz neprišiel lekár . Ranná smena zachraňovala, mňa aj dieťa už v ohrození života.Prežila som traumu z ktorej som sa pol roka nevedela spamätať. S obavami som išla druhé dieťa rodiť do Novej nemocnice kde bez úplatku a bez známostí sa o mňa dokonale postarali, nemám najmenšiu výhradu. Úžasný, dokonalý prístup.

wishes
23. jan 2024

@daniella08 mozem sa opytat, ze kedy bol ten prvy porod v starej nemocnici?

daniella08
23. jan 2024

@wishes 2019

sedmicka_x
29. jan 2024

@tajnahostka ja som rodila v dec 2023 v novej, ale teda uz by som sla len so zazmluvnenym dr do novej, resp asi jedno ci do novej, mala som pocit, ze ti mladi lekári sa len ucili na mne.. a niektore sestricky neboli práve najprijemnejsie, a neviem ako inde ale v novej o 5 budicek..