Ahojte prosim vas poradte mi do ktorej nemocnici ist rodit medzi Novou a Starou som prvorodicka. Okolie ma odhovara od Novej :-/
Ja som bola v starej, nemám zlého slova.
Ale bol som nastavená celý čas tak, že keby došlo k predčasnému (do 37tt), tak idem do novej kvôli neonatológii.
Kamošky boli aj stará, nová, Šaca, väčšina má z každej dobrú skúsenosť.
V novej 4x.. Okrem prostredia...vsetko ok az super. 🙂
Uprimne, je to jedno, natrafit na zlu (rozumej neempaticku smenu) mozes hocikde. Ak by som musela zas rodit, zazmluvnila by som si dobru PA (u ktorej by som si spravila aj predporodnu pripravu), a sla by som rodit tam kde pracuje aby mohla prist aj mimo sluzbu a zaroven tam vedela "ako to tam chodi".
ja sa teraz marci chystam rodit v starej, som prvorodicka, tak dufam, ze vsetko bude ok 🙂
@tajnahostka rodila som v starej predčasne a bola som so všetkým spokojná🙂
Ja som rodila zač. januára v starej a všetko super, na sále aj na odd šestonedelia, pani primárka je super 🙂
Nova nemocnica uz len z toho dovodu na akej urovni je tam neonatologia a patolog novorodenci tam maju spickovu starostlivost
Ak porodis dole ( ako napr moja znama) samozrejme dieta v fyziologickej gravidity vsetko malo byt ok ale nebolo dieta prevazali do novej nemocnice, znama ostala 2 dni po cisarskom v starej- depresie brutalne, podpisala reverz a hore ju uz nehospitalizovali s dietatom takze trauma ides domov bez dietata lebo nemozes ostat pri nom , znama s bolestami po cisarskom a sed doma pri prazdnej postielke ..ak by rodila v novej aspon by mohla za dietatom kedykolvek a tak stres kazdy den do nemocnice s odsatym mliekom a len ako navsteva
@taktotedanie dakujem pojdem do Novej urcite si toto nenecham aby mi skakali po hlave ze kde mam ist a kde nie rodit. !!
@tajnahostka tak je to na vas ale tie tri dni ak vsetko bude ok clovek vydrzi, zlu smenu chytis v kazdej nemocnici ale kazda smena je len 12hod a potom odchadzaju prec..
A skrz novej nemocnice a tej neonatologie keby nieco lebo zo starej do novej nehospitalizuju matku s dietatom
Prvý pôrod v starej. Maximálne zanedbanie! 12 hodin ma rodiacu nikto neriešil, v noci ani raz neprišiel lekár . Ranná smena zachraňovala, mňa aj dieťa už v ohrození života.Prežila som traumu z ktorej som sa pol roka nevedela spamätať. S obavami som išla druhé dieťa rodiť do Novej nemocnice kde bez úplatku a bez známostí sa o mňa dokonale postarali, nemám najmenšiu výhradu. Úžasný, dokonalý prístup.
@daniella08 mozem sa opytat, ze kedy bol ten prvy porod v starej nemocnici?
@wishes 2019
@tajnahostka ja som rodila v dec 2023 v novej, ale teda uz by som sla len so zazmluvnenym dr do novej, resp asi jedno ci do novej, mala som pocit, ze ti mladi lekári sa len ucili na mne.. a niektore sestricky neboli práve najprijemnejsie, a neviem ako inde ale v novej o 5 budicek..
@tajnahostka oboch synov som rodila v novej (2019,2022) bola som spokojná s pôrodom a starostlivosťou 👍 co sa týka priestorov to je o inom, ale tých pár dni sa dalo