Tak ženy mám 2 týždne do pôrodu prvé som rodila v novej nemocnici, teda rozhodla som sa že aj druhé...ale hovorím si že sa opytam či sú tu nejaké mamičky ktoré rodili posledný mesiac dva tam lebo no veď za 3 roky sa toho mohlo kopu zmeniť tak nejaká recenzia...asi sa len potrebujem trošku ukľudniť lebo mám väčšiu paniku z tohto druhého pôrodu ako som mala pri prvom 😂
@katulienocka999
No tak dobre potom...hlavne že nie k horšiemu to teda šlo... ako pri prvom som bola celkom spokojna...zas ja osobne nie som náročný človek 😂 viem nad niektorými vecami mávnuť rukou takže dúfam že aj teraz to bude ok
@witch38 napodobne tiež tak 😁 ale zas ja som tento krát mala dohodnutú doktorku, tak som bola v strese z druhého pôrodu,ze jedine toto ma ukludnovalo 😅😆
@witch38 ja som tam rodila teraz v septembri a predtým pred 3 rokmi, žiadna zmena mam taky pocit 😆 ani k lepšiemu ale ani k horšiemu, resp sestričky boli fakt mega super na 600nedeli, každá jedna s ktorou som mala možnosť sa stretnúť 🙂 a lekári tiež super, z novorodeneckeho chodili vždy informovať co je nove a mňa kontrolovať ci som ok 😁