Dobrý deň chcem sa spýtať či tu je niekto taký kto sa zaoberá líčením ale poznáte ? Súrne hľadám niekoho na nočné líčenie. U nás sú salóny ale myslím si že zbytočne predražený.
@lastqueen čo znamená zbytočne predražený? Dobrý makeup pod 50€ v krajskom meste určite nikto neurobi.
@lavender94 lebo to čo ja chcem nie je nič také zložité a zaplatiť 50 eur za tiene kôli jednému večeru mi príde zbytočne ja sa nalíčiť viem dosť dobre len že sa bojím že ako zákon schvalnosti niečo pokazím 😏😃
@lastqueen neviem no, keď hovoríš, že sa vieš nalíčiť sama, tak sa nalic sama. Máš to zadarmo a urobíš všetko, čo budeš chcieť a ako budes chcieť. Veď keď sa nepodarí, odliciš a urobíš znova
@lavender94 áno už o Tom začínam uvažovať aj ja že to asi tak bude vec je taká že som pozvaná na bratrancovu svadbu a babi čo idú tiež točia o líčení o kaderníkovi manikúra pedikúra 😮💨 tak nechcela som byť jedina ktorá nejde 😂 🤦
@lastqueen ja sa vždy maľujem sama. Raz som išla na líčenie do salónu a hodinu pred oslavou som to s plačom dávala dole a malovala odznova, lebo to bola neskutočná kolotočarina, čo na mne vytvorila 🤣 ak sa vieš pekne namaľovať a čo to ovládaš, nájdi si na YouTube tutorial na líčenie, ktoré by si chcela a ideš na to!
Na druhu stranu vlasy rada nechám na profika, tam moje skills končia umytím a vyfukanim do hladka 🤣
@lavender94 😂😂 u mňa tiež tak isto čo sa týka vlasov oni tam kecaju o neviem akom učese 😀 a ja v duchu si vravím mne aj tak najlepšie pristanú vyžehlené vlasy 🤣🤣haha ... Najlepšie na Tom je to že som študovala za kaderníčku 😀🤷
@lastqueen to inak vôbec nemusí znamenať, že si zlá kaderníčka. Chodila som k takej, čo bola na farbu a melir a strihy brutálna macherka, ale styling koncil kulme :D
@lavender94 áno áno keď chcete kľudne mi môžte napísať správu myslím si že dobrých a kamarátsky ľudí nie je nikdy dosť . 😉
@lastqueen mesto?