Dobrý deň! Máte nejaké dobré skúsenosti so skutočne dobrým a ľudským neurológom v KE. Prosím vyjadrite sa, lebo ja som už na konci s hľadaním dobrého odborníka. Ďakujem za info
Nie, nebola. Vy k nej chodíte?
Popis problem
Mudr. Orlicky môj nebohý otec si ho veľmi pochvaľoval, mal problém s platničkou, dr. ho operoval, robí v novej nemocnici.
@taktotedanie Teda pred cca.25 rokmi som mala nehodu. Trafila ma futbalová lopta. No a následky boli také, že sa mi tam niečo poškodilo. V poslednej dobe z ničoho nič sa objabujú závraty, vtedy ani ležať, keď ide, akoby som bola opitá, akoby ma ťahala zemská príťažlivosť k zemi. Vnútorný jemný tras no celej chrbtici, keď si ľahnem. V poslednej dobe už mi nič nepomáha. Mám pocit, že lieči telo. No a neurológ no ......... vlastne nič! Keď k nemu idem na kontrolu, tak mi otáča hlavu - a potom aj s tlakom mám problémy . .......
@zuzanaa239 Ďakujem Zuzana - pozriem sa .......
Ja som bola u Karasovej, akurat má zmluvu asi len s union.
@gabesz1 bola si na orl?
@taktotedanie Áno, ale to s tým nesúvisí!
@gabesz1 no popis symptomov moze mat tu problem
Ale ja cítim v krčnej časti bolesť! A viem presne kde. A na ORL podľa teba čo by som mala žiadať aký typ vyšetrenia?
skus mudr. lazarova - na brigadnickej, chodim k nej dlho. vela sa so mnou rozprava, nema problem poslat na mri, alebo ine vysetrenia. nejake tazke neurologicke lieky mi nikdy nenuka, vzdy je skor za presetrenie stavu, fyzio terapiu. ale v akutnom stave s platnickami obratom predpisala infuzie. chodim k nej uz dlho, zacala som kvoli migrenam a postupne prisli aj ine veci, nastastie nezavazne, "len" pohybovy aparat
@gabesz1 Marianna Karasova? U nej ste uz boli?