Ahojte,mate niekto skusenosti s dobrym porodnikom v saci? Konkretne by som sa chcela spytat na mudr. Kristinu Ziarovu. Dakujem
Rodila som 2x u Dr.Otta Tomasu sekciou a bola som veľmi spolojna. Aj keď toho veľa nenahovori ale je to odbornik
Obidve deti som rodila plánovanou sekciou u primara Dosedlu a bola som maximálne spokojná
No urcite pojdem na sekciu...povedal mi to moj gynekolog,cakam dvojicky
@deni9 aj mne celý čas tvrdili, že pôjdem na sekciu (kvôli tomu, že čakám dvojčatá), prišla som do Šace a tam- prečo sekcia? Veď porodíme... Nakoniec bola aj tak sekcia, lebo sa to všetko veľmi rýchlo zomlelo .. ale ok. MUDr. Gimera, môžem odporúčať.
Ďalší pôrod som si vybrala prirodzený- odrodil MUDr.Kelij - za mňa úplne 🔝
Treba sa informovať a dohodnúť, tam nemajú s ničím problém.
@deni9 ja som rodila v apríli pri Mudr. Okutyovej a za mňa super, nemala som dohodnutého pôrodníka. Pôrod bol ľahký a rýchly. Mňa na poradni asi 3x vyšetrovala lekárka na ktorú sa pýtaš a možno je dobrá, ale pre mňa boli jej vyšetrenia veľmi bolestivé.
@deni9 ja som ju mala pri pôrode mala vtedy službu 🙂 mala som na ňu šťastie aj na poradniach ;) ako prvo rodička som nevedela do čoho idem...ale pani doktorka je skvelá všetko dobre dopadlo 🙂
@daaankaaaa a mala si prirodzeny porod? ja urcite budem mat sekciiu cakam dvojicky,a preto by som aj chcela nejakeho odbornika,tiez som prvorodicka a neviem co a ako. Myslis tu doktorku ziarovu si mala?
@deni9 mala som prirodzený pôrod jedno dieťa a mala som doktorku Žiarovú
Porodnik michalovce
Ahoj síce už asi neaktuálne ale možno pre budúce mamky mna odrodila žiarova v r. 2019 a max spokojnosť veľmi zlata pani doktorka 🤍 o 2 mesiace rodim znova dúfam že na nu natrafím 😁
@nikolcrow ja som pri nej tiež rodila v 2018, ale teraz je na materskej takže ju určite nestretneš 🙂
@daaankaaaa ahaaa tak to som netušila škoda 😊 ale viacerí sú tam skvelí lekári 🙂
@nikolcrow prosím Vás koho odporúčate? Ja som bola u Dosedlu, ale bolo to daaaavno, teraz pozerám ze je prednosta
@nikolcrow pani doktorka je na materskej ;)
@danielle799 6.6 som porodila syna odrodila ma p. Doktorka Bernáthová 😍úžasná pani doktorka nasmiali sme sa nádherný 5 hodinový porod 😊takze odporúčam ju, no zamna úžasní lekári aj - doktor Dilý a Pribula 👍🏻👍🏻
@daaankaaaa áno viem 🙂 teraz som rodila pri pani doktorke Bernathovej úžasná tiež 😊
@danielle799 aj ja som rodila daaaavno u Dosedlu....neviete, či teraz ako prednosta sa dá dohodnúť ako pôrodník? A či aj reálne príde ku pôrodu, keď to začne v "nevhodnú chvíľu"? Napr. v nedeľu večer?
@deni9 s ňou konkrétne nemám, ale rodila som pri MUDr. Švingál a maximálna spokojnosť fakt... nenastrihával, dal mi kozmetický steh (aby som mala nejakú spomienku, keďže to bolo bez zranení), poriadne ma vyčistil, večer ma prišiel ešte pozrieť na izbu, na ďalší deň mal nočnú tiež ma pozrel ... fakt som bola neskutočne spokojná s ním a to sme nemali vybaveného lekára 🙂