Prosim viete mi povedat aktualne ceny v saci za porod,a kolko tam stoji izba? pripadne odporucit dobreho porodnika
J
@mamicka2005 Ja mam termin v maji,ale kedze cakam dvojicky tak urcite aj skor pojdem....tiez sa neviem rozhodnut pre ktoreho porodnika
@deni9 mne by mali robiť sekciu, čiže pôrodníka si nebudem vyberať.
Ved to aj ja pojdem na sekciu,ale som myslela ze aj pri sekcii je dobre si dohodnut porodnika,neviem lebo som prvorodicka tak neviem co je lepsie
@deni9 ja som druhorodička, ani pri prvej sekcii som nemala nič vybavené, lebo bola akútna. Takisto ak by som teraz mala plánovanú sekciu, tak ju urobí lekár čo bude mať službu. Pýtala som sa jednej bývalej sestričky čo tam pracovala, tak vravela že ak je sekcia plánovaná, takisto si netreba nič vybavovať. Tam sú všetcí profesionáli, čiže ja sa spolieham na to. Nie som za to, myslím platiť. Ak za izbu ok, ale za lekára nie. Inde by som rodiť nešla, jedine do šace☺
@deni9 ja som mala plánovanú sekciu teraz v novembri a zaplatila som si primára 300€, skončilo to nakoniec akútnou sekciou 2tyzdne pred plánovanou ale robil mi ju primár a bola som nadmieru spokojná. Aj z jeho starostlivosťou (ja som cítila že je zaplatený ,aj počas poradni keď prvé ešte nebol a potom už som sa s ním dohodla ) . Izbu nadstartnu som si ale neplatila to som nepotrebovala .
@deni9 skús sa pridať do skupiny Pôrodnica Košice - Šaca, tam budeš mať viac aktuálnych informácií 😉
Bola som v Šaci v júni, robili my kyret maternice. Bola som na 2 lôžkovej nadštandartnej izbe, platila som 45€ za noc. Izba bola pekná, bola tam veľká kúpelňa, tv, postielky,vstavaná skriňa.
Cenník by mali mať na stránke. Ja sa tam chystám rodiť v apríli 🙂