Kde odporúčate a aka je cena?
radšej dajte o 3€ viac a objednajte sa k certifikovanej manikérke
@smejkuskaa viete mi prosím poradiť niekoho, kto ma volne cez víkend ? Nie som z Košíc
Luxury nails pri Steel Arene, Sturova 50. 😊 cena je 22€
@blondeviktor https://www.nailbar.sk/kosice
Tu pracujú aj v sobotu, ja tu chodím pravidelne uz rok
@vhorvathova506 ale tieto nechty nemajú dobrú stavbu, chyba im apex, plus okolie nechtu je neupravené, kutikula dotrhana...
@lasona od VIETNAMCOV čo čakáte ? 🤣
@blondeviktor to žiaľ nie , ale viem že niektoré sú ochotne aj cez víkend , ale samozrejme za príplatok )
Beauty studio VS na Nam.osloboditelov oproti Auparku pracuju aj v sobotu a nedelu. Nie su to vietnamci.
@vhorvathova506 hore pises že si spokojná a vzápätí píšeš ze co čakáš od Vietnamcov.....myslela som si ze ti na to záleží,. Keď si platíš za sluzbu, aby boli nechty pekne urobene
@blondeviktor neodporúčam. Zaprisahala som sa,že nikdy ku nim nepôjdem. Hnisá mi nechtové lôžko od vtedy. Často sa mi vracia a bolí to.
Baby hejtujete tu Vietnamcov, ale ja ked som naposledy zhanala nechtarku, tak asi 8 mi odpisalo alebo povedalo, ze nove klientky neberu. Ako toto je otras. Jedna sa mi aj ozvala, ze mi urobi a ze sa mi ozve este kedy bude moct...ja som jej este napisala, ze chcem vidiet jej pracu, tak ledva odpisala a potom mi poslala link a samozrejme nikdy sa uz neozvala. Necudujem sa, ze baby chodia aj ku Vietnamcom, ved tu sa neda ku nikomu dostat. Ja som si potom nechty robila cely vecer sama a bolo mi totalne u prdele, ze si mozno tiez niekto v duchu povedal, ze toto zle, hento zle tamto zle.
@blondeviktor .